Καστοριά

Σταύρο συνεχίζεις (του Βασίλη Λ. Κωνσταντίνου)

 

Η σημερινή εξέλιξη είναι προς την θετική κατεύθυνση

Σήμερα ανακοινώθηκε η αποχώρηση του Σταύρου Μαγαλιού από την διεκδίκηση του Δήμου. Ούτε γνώριζα, ούτε συνομίλησα κάποια στιγμή μαζί του για την υποψηφιότητα, όπως δεν συνομίλησα με κάποιον άλλον. Τις απόψεις μου τις δημοσιοποιώ και θεωρώ χρέος μου να γράφω ελεύθερα για την αγαπημένη μας πόλη.
Ήμουν εξ αρχής αντίθετος με τις πολλές υποψηφιότητες. Φοβόμουν ότι πιθανόν να γίνει διάσπαση δυνάμεων και να μείνουν απέξω αξιόλογα στελέχη.  Άρα η σημερινή εξέλιξη είναι προς την θετική κατεύθυνση. Μακάρι να συνεχιστεί και να πρυτανεύσει η λογική της συνεργασίας και της αξιολόγησης από αυτήν του “δεν είναι δικός μας”.
Γιατί δικός σας μπορεί να μην είναι αλλά μήπως αύριο θα είναι αυτός που θα σας ξελασπώσει με τις γνώσεις του, τις ενέργειές του,την αντοχή του;Έτσι και σήμερα πιθανόν να αποδεσμευτούν κάποιοι υποψήφιοι, και θα υπάρξει(;) περαιτέρω συνεργασία΄.
Ή μήπως επικρατήσει η γνωστή λογική του αποκλεισμού και της αντιπαλότητας που τείνει να μας κάνει χωριό μικρό και μαζεμένο.Γι αυτό και δεν χρειάζονται σχόλια του τύπου “Του έμεινε η ταμπέλα”.
Ο Σταύρος είχε και έχει αγαθές προθέσεις,αγαπάει αυτήν την πόλη,ασχολείται επί χρόνια με τα κοινά και όπως πολύ σωστά δήλωσε θα συνεχίσει τον αγώνα του για αυτήν την πόλη.
Νομίζω ότι μέσα στην πικρία του μπορεί να υπερέβαλλε κάπου ,αλλά προσωπικά μου φτάνει αυτή η δήλωση. Μένουμε σε αυτήν. Δεν έχουμε το δικαίωμα να βάζουμε απέναντι ανθρώπους σαν τον Σταύρο. Τους χρειαζόμαστε.

 

 

2 Comments

  1. ΔΑΣΚΑΛΕ Η κάθε άποψη είναι μοναδική και ο κάθε ένας δικαιούται να έχει την δική του! Αρκεί να μην πιστεύουμε ότι πρέπει και οι άλλοι οπωσδήποτε να συμφωνούν μαζί μας !!!

Back to top button