ΕκδηλώσειςΚαστοριά

Καστοριά – Εκδήλωση: Διαλογισμός στις Δίδυμες Καρδιές

 

Ο Διαλογισμός στις Δίδυμες Καρδιές είναι ένα δώρο,που δόθηκε από τους μεγάλους Δασκάλους σε μας τους ανθρώπους, για τη βελτίωση της ζωής μας

Από όλες τις τεχνικές που αναπτύχθηκαν και διδάχτηκαν από το Grand Master Choa Kok Sui, ίσως καμία δεν προκαλεί τόσα λαμπερά αποτελέσματα.
Έχουν σημειωθεί μαρτυρίες προσωπικής επούλωσης και θετικής μεταμόρφωσης στη ζωή κάθε ασκούμενου απο το Διαλογισμό στις Δίδυμες Καρδιές. Αυτός ο διαλογισμός είναι πραγματικά ξεχωριστός. Λειτουργεί στο φυσικό, συναισθηματικό, νοητικό και πνευματικό επίπεδο για να ανοίξει το τσάκρα της καρδιάς και το τσάκρα της κορώνας (πνευματική καρδιά), επιτρέποντάς σας έτσι να τραβήξετε μέσω του τσακρα της κορώνας μια μεγάλη ποσότητα θεϊκής ενέργειας,υψηλής ποιότητας. Η ενέργεια που παράγει αυτός ο διαλογισμός βελτιώνει σημαντικά τη σωματική και ψυχική υγεία καθώς και τον εσωτερικό διαφωτισμό.
Στην πραγματικότητα ο Διαλογισμός στις Δίδυμες Καρδιές ξεπλένει και καθαρίζει την αύρα από τις αρνητικές ενέργειες χρησιμοποιώντας την Πνευματική ενέργεια, καθαρίζοντας και ακονίζοντας το μυαλό και χαλαρώνοντας τα συναισθήματα. Βασικά λειτουργεί ως πνευματικό ντους. Όταν η αύρα είναι καθαρή και φωτεινή, θα ζήσετε ηρεμία, γαλήνη και ως αποτέλεσμα ένα υψηλότερο επίπεδο συνειδητοτητας.

Ο καθαρισμός σε αυτή την περίπτωση συμβαίνει σε τρία διαφορετικά επίπεδα:

1) καθαρίζοντας από τις ανυπόφορες σκέψεις και τα συναισθήματά μας
2) καθαρίζοντας από την αρνητική σκέψη και τα συναισθήματα άλλων ανθρώπων που έρχονται σε μας

3) καθαρίζοντας από τη μόλυνση που προκαλείται από τη ζωή πχ σε μια μεγάλη και πολυσύχναστη πόλη

Μια από τις ιδιαιτερότητες της συγκεκριμένης πρακτικής είναι ότι αντί να επικεντρώνεστε μόνο στον εαυτό σας, διοχετεύετε θετική ενέργεια προς όλο τον πλανήτη, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το όφελος ενός ατόμου, μιας οικογένειας, μιας κοινωνίας, αλλά και για ολόκληρη την ανθρωπότητα. Καθώς “δίνοντας λαμβάνουμε”, η θετική ενέργεια που προσφέρετε μέσα από τον διαλογισμό, επιστρέφει σ’ εσάς και στην οικογένειά σας πολλές, πολλές φορές και σε όλα τα επίπεδα της ζωής σας.

Ελάτε να γνωρίσετε τον διαλογισμό στις Δίδυμες Καρδιές
Ο διαλογισμός είναι καθοδηγούμενος, ηχογραφημένος με την φωνή του ιδρυτή του Ρranic Healing & της Arhatic Yoga, Grand Master Choa Kok Sui με παράλληλη μετάφραση στα ελληνικά.

Κυριακή 5 Μαΐου στις 17:00

Στον χώρο του Συλλόγου ΛΥΒ

Κόστος συμμετοχής: 7€

Δημήτρης Βασιλόπουλος Εκπρόσωπος του
Pranic healing light North Greece.
τηλ επικοινωνιας:6955011233
Πληροφορίες Αδαμίδου Σταυρούλα
Τηλ. Επικοινωνίας 6951390642
Μέρος των εσόδων θα ενισχύσουν οικονομικά τη θεραπεία του μικρού Νικόλα

 

 

 

 

 

 

Back to top button