ΑθλητικάΕκδηλώσειςΚαστοριά

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για σήμερα Κυριακή

Ο Δήμος Καστοριάς, συνδιοργανωτής του TRIMORE Multisports TOUR – Kastoria 2019, με τον Ναυτικό Όμιλο Καστοριάς και την TRIMORE – XTERRA Greece, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τις τριήμερες εκδηλώσεις Τριάθλου ενηλίκων και παιδιών, Ποδηλάτου, Δρόμου βουνού και πλήθους παιδικών δραστηριοτήτων που θα λάβουν χώρα στις 21-23 Ιουνίου στην πόλη μας.

Η εκδήλωση αυτή χρειάζεται την ουσιαστική στήριξη της πόλης, τόσο με την κατανόηση της μικρής όχλησης που θα επιφέρει στην καθημερινότητα του πολίτη της Καστοριάς και των γύρω χωριών, όσο και με την έμπρακτη συμμετοχή: συμμετοχές σε αθλήματα, δημιουργία κερκίδας (δυναμικοί θεατές), προσφορά εθελοντικού έργου.

 Σύμφωνα με την υπ’αριθ. 236/2019 απόφαση του Δημάρχου Καστοριάς πρόκειται να υπάρξει διακοπή της κυκλοφορίας και την απαγόρευση στάθμευσης από την έναρξη και μέχρι τη λήξη της διεξαγωγής των αγώνων, στις Δημοτικές Οδούς που απαιτείται σύμφωνα με την Τεχνική Μελέτη στις Δ.Τ.Υ του Δήμου, όπως περιγράφεται παρακάτω:

ΚΥΡΙΑΚΗ 23 ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΠΟ 09:30 ΕΩΣ 13:00

Δ. ISOMAN

Λ.Κύκνων – Συμβολή με οδό Γράμμου

Απαγόρευση κυκλοφορίας  επί της Λ. Κύκνων στην διαδρομή αυτή των αθλητών.

Επιπλέον απαγόρευση κυκλοφορίας σε όλους τους δρόμους που συμβάλουν σε αυτόν (δημοτικοί , Ιδιωτικοί κλπ). Επίσης θα πρέπει να αποκλειστεί η είσοδος στον δρόμο αυτό από τις παράπλευρες κατοικίες και λοιπές εγκαταστάσεις.

Απαγόρευση στάθμευσης και κυκλοφορίας  σε όλο το μήκος του δρόμου στην διαδρομή αυτή των αθλητών πλην Νοσοκομειακών οχημάτων και οχημάτων σε έκτακτη  Ανάγκη .

Όπου απαιτούνται παρακάμψεις κυκλοφορίας θα τοποθετούνται κάγκελα ασφαλείας, πλαστικά στηθαία ή πλαστικοί κώνοι και θα γίνεται τοποθέτηση πινακίδας υποχρεωτικής πορείας προς τη νέα κατεύθυνση ενώ θα υπάρχουν σημαιοφόροι για την έγκαιρη προειδοποίηση των οδηγών επειδή τα συγκεκριμένα σημεία θα φορτιστούν κυκλοφοριακά.

Εφιστούμε την προσοχή, των μόνιμων κατοίκων καθώς και όσων βρεθούν στην πόλη πριν την έναρξη της διαδικασίας, στις εσωτερικές μετακινήσεις ή στην προσπάθεια εξόδου από την Πόλη, καθώς πολλές οδοί συμβάλλουν σε αυτές που περιλαμβάνονται στις διαδρομές π.χ. Αγ. Αθανασίου-Αλ. Κομνηνού με την 11ης Νοεμβρίου που θα είναι κλειστή.

Η εφαρμογή των μέτρων της κυκλοφοριακής ρύθμισης βαρύνει τους διοργανωτές οι οποίοι θα μεριμνήσουν για τον αποκλεισμό όλων των συμβαλλομένων οδών με ταινίες, πλέγματα ασφαλείας ή σχοινιά ώστε να αποφευχθούν ατυχήματα και να εξασφαλισθεί η ασφάλεια αθλητών και θεατών.

Oι παραπάνω ρυθμίσεις ισχύουν από την έναρξη έως το τέλος των αγώνων.

 

Back to top button