ΑθλητικάΚαστοριάτελευταίες ειδήσεις

Ψηφίζουμε τον Καστοριανό Δημήτρη Βλαχόπουλο για το παγκόσμιο βραβείο καλύτερης διδακτορικής διατριβής

Ο Καστοριανός Λέκτορας Δημήτρης Βλαχόπουλος του Πανεπιστημίου του Έξετερ της Αγγλίας προτάθηκε για το υψηλού κύρους βραβείο της καλύτερης διδακτορικής διατριβής παγκοσμίως (PhD Academy Award) στον χώρο της αθλητιατρικής από το British Journal of Sports Medicine που είναι το υψηλότερο σε κατάταξη επιστημονικό περιοδικό στον κλάδο της αθλητιατρικής.

Το παγκόσμιο κοινό μπορεί να στηρίξει τον Δημήτρη και να ψηφίσει μέχρι την Δευτέρα 8 Ιουλίου ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο και επιλέγοντας αρχικά την διατριβή “Dimitris Vlachopoulos: The impact of different loading sports and a jumping intervention on bone health in adolescent males: the PRO-BONE study” και μετά επικυρώνεις την ψήφο πατώντας το πράσινο κουτί “Vote”.

Ψηφίζουμε στο: blogs.bmj.com/bjsm/2019

Οι ψήφοι μπορούν να σταλούν μέσω υπολογιστή ενώ μέσω κινητού χρειάζεται να τον ανοίξετε τον σύνδεσμο μέσω browser (Chrome, Mozilla) και όχι μέσω Facebook εφαρμογής.

Ο Δημήτρης χρειάζεται την υποστήριξή μας. Ο ψηφοφορία είναι πολύ απλή, με ένα κλικ. Ο Δημήτρης είναι ο τελευταίος στη λίστα (πίνακας 1), στην κατάταξη όμως, την ώρα που ψηφίσαμε εμείς προηγείται, με την δεύτερη και τον τρίτο να είναι αρκετά κοντά (πίνακας 2). Ελπίζουμε με τη βοήθειά σας να παραμείνει στην πρώτη θέση έως τη Δευτέρα 8 Ιουλίου.

 

 

 

 

 

One Comment

Back to top button