Ελλάδα

Πανεύκολο παγωτό κρέμα με βερίκοκα

Υλικά συνταγής

  • 200 γρ. βερίκοκα, καθαρισμένα και κομμένα σε κομματάκια
  • 500 γρ. κρέμα γάλακτος
  • 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα

 

Εκτέλεση συνταγής
  1. Χτυπάτε την κρέμα γάλακτος μέχρι να σφίξει. Προσθέτετε το γάλα και συνεχίζετε το χτύπημα μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
  2. Προσθέτετε τα κομματάκια βερίκοκου και ανακατεύετε καλά να απλωθούν ομοιόμορφα.
  3. Ρίχνετε το μείγμα σε μπολ, σκεπάζετε με μεμβράνη και τα αφήνετε στην κατάψυξη 6-8 ώρες, ξαναχτυπώντας το, αν θέλετε, μια φορά ενδιαμέσως για να αποκτήσει ακόμη πιο ωραία υφή. Εναλλακτικά μοιράζετε το μείγμα στις ειδικές θήκες για παγωτό ξυλάκι και φτιάχνετε ατομικές μερίδες.

icookgreek.com

Back to top button