ΕκδηλώσειςΚαστοριάτελευταίες ειδήσεις

Ένας συμπολίτης μας κατάφερε και σταμάτησε τη συναυλία του Πασχάλη και της Μπέσυ Αργυράκη (βίντεο – καταγγελία)

Η καταγγελία συμπολίτης μας δεν κατάφερε ευτυχώς, να σταματήσει τη συναυλία του Pavlo, όμως ένας άλλος συμπολίτης τα κατάφερε, ακριβώς έναν μήνα πριν στις 3 Ιουλίου και σταμάτησε τη συναυλία του Πασχάλη και της Μπέσυ Αργυράκη, που διοργάνωσε ο Σύλλογος “Βασίλειος Δόικος” στο ΔΗΝΑΚ.

Στο βίντεο αγανακτισμένος ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Χωλόπουλος ανακοινώνει εκείνο το βράδυ την αναγκαστική διακοπή της εκδήλωσης.

Απίστευτο: Συμπολίτης μας έστειλε την αστυνομία να σταματήσει τη συναυλία του Pavlo!

Τώρα: Συναυλία του Πασχάλη στο ΔΗΝΑΚ (φωτογραφίες – βίντεο)

One Comment

  1. Μήπως δεν είναι στραβός ο γιαλός αλλά στραβά αρμενίζεται ; Ποιος σας εχει πει οτι το δικαίωμα στην διασκέδαση υπερτερεί του δικαιώματος στην ησυχία του σπιτιού σου. Ιδίως για ανθρώπους ηλικιωμένους , άρρωστους, για εργαζόμενους που πρέπει να ξυπνήσουν νωρίς, για βρέφη που πρέπει να κοιμηθούν. Για ανθρώπους που έχουν πένθος, για ανθρώπους που απλά θέλουν ηρεμία στον ιδιωτικό τους χώρο. Ποιος σας είπε οτι μπορείτε να κάνετε συναυλίες μετά της 11 το βράδυ σε υπαίθριο χώρο που γειτνιάζει στα 50 μετρά με πολυκατοικίες , όπως το ΔΗΝΑΚ ; Καιρός να σταματήσετε να κάνετε πράγματα απλά γιατί μπορείτε και να αρχίσετε να σέβεστε τον διπλανό σας.

Back to top button