Καβάλα: Η χρόνια διαμάχη έφερε το διπλό φονικό

Την αιτία που έγινε το διπλό φονικό στην Καβάλα αποκαλύπτει ο δικηγόρος του δράστη. «Πρόκειται για μια πολυετή διένεξη που δυστυχώς είχε αυτή την κατάληξη», είπε χαρακτηριστικά. Τη Δευτέρα πρόκειται να απολογηθεί ο δράστης. Με βλήμα για αγριογούρουνα έκανε το φονικό.

Παλιές διαφορές φαίνεται πως είχαν οι δύο οικογένειες του φονικού στην Καβάλα έχει σοκάρει όλη την Ελλάδα. Ένας 42χρονος σκότωσε με κυνηγετικό όπλο μια μητέρα και τον γιο της μετά από διένεξη που είχαν για μια θέση πάρκινγκ, αλλά η κόντρα τους φαίνεται πως κρατούσε πολλά χρόνια.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του κατηγορουμένου κ. Τικόπουλο και με τα όσα τού μετέφερε ο πελάτης του, τα δύο θύματα μπήκαν στο σπίτι του δράστη και επιτέθηκαν στη μητέρα του, με αποτέλεσμα ο 42χρονος να «θολώσει», να αρπάξει την καραμπίνα και να σκοτώσει μάνα και γιο, ενώ ακολούθως παραδόθηκε αυτοβούλως στο οικείο Αστυνομικό Τμήμα. Αποκάλυψε πως είχαν από χρόνια διαφορές.

«Πρόκειται για μια πολυετή διένεξη που δυστυχώς είχε αυτή την κατάληξη. Η διαμάχη αφορούσε ζητήματα ακινήτων. Να μην ξεχάσουμε ότι το συμβάν έλαβε χώρα στο σπίτι του δράστη και όχι των θυμάτων. Υπήρξε παραβίαση της ιδιωτικότητας και δέχτηκαν επίθεση από τα θύματα,. Δεν το λέω για να δικαιολογήσω. Είχαν πάντων μια πολυετή διαφορά», είπε ο δικηγόρος του δράστη.

Ο 42χρονος δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα το μεσημέρι της Παρασκευής και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Δευτέρα, στις 12:30.

Τον σκότωσε με βλήμα για αγριογούρουνο

Τα όσα αναφέρει ο ιατροδικαστής Νίκος Κιφνίδης που εξέτασε τις δυο σορούς δείχνουν την αγριότητα της πράξης.

Η συνέχεια στο Newsit.gr