Καστοριά

Το Δημόσιο ΙΕΚ Καστοριάς έκοψε τη βασιλόπιτά του (φωτορεπορτάζ)

Το Δημόσιο Ι.Ε.Κ. Καστοριάς έκοψε τη βασιλόπιτά του σε γνωστό κέντρο διασκέδασης και αναψυχής στο Άργος Ορεστικό, την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2020.

Η Διοίκηση του Ι.Ε.Κ.  καθηγητές και σπουδαστές, έδωσαν το παρών σε αυτή την πολύ ξεχωριστή εκδήλωση. Την εκδήλωση τίμησαν επίσης με την παρουσία τους ο Διευθυντής του Ι.Ε.Κ. Αμυνταίου Πρόδρομος Τοκμακίδης, η Διευθύντρια του Δ.Ι.Ε.Κ. Πτολεμαΐδας Σοφία Μπέση και ο Διευθυντής του Εργαστηριακού Κέντρου Καστοριάς Χρήστος Παπανδρέου.

«Φέτος είχαμε μια πάρα πολύ παραγωγική χρονιά, με μεγάλο αριθμό σπουδαστών και με τη συμμετοχή όλων των ειδικοτήτων σε κοινές δράσεις, εθελοντικού χαρακτήρα. Για δεύτερη φορά πραγματοποιούμε την εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας σε κέντρο διασκέδασης. Είναι μια ευκαιρία να ξεφύγουμε από την καθημερινότητα, να έρθουμε πιο κοντά και να διασκεδάσουμε όλοι μαζί. Εύχομαι σε όλα τα παιδιά μας καλή και δημιουργική χρονιά. Με όποιο τρόπο μπορούμε, η Διοίκηση και οι καθηγητές θα είμαστε δίπλα τους», ήταν τα λόγια του Διευθυντή του Δημόσιου Ι.Ε.Κ. Καστοριάς Απόστολου Τζιώτζη.

Για τους Ορίζοντες

Χρύσα Κοσμίδου

          

Δείτε όλο το φωτορεπορτάζ στο orizontespress.gr

Αναλυτικό ρεπορτάζ με τις δηλώσεις Απόστολου Τζιώτζη στο φύλλο της εφημερίδας «Ορίζοντες» που κυκλοφορεί.

 

 

Back to top button