Άργος ΟρεστικόΚαστοριάτελευταίες ειδήσεις

Σταματάει οριστικά η 24ωρη λειτουργία του Κέντρου Αποκατάστασης

Χθες Παρασκευή ο Ζήσης Τζηκαλάγιας είχε προγραμματισμένη επίσκεψη στις στο ΚΕΦΙΑΠ Άργους Ορεστικού συνοδευόμενος και από τον διοικητή του Γ.Ν. Καστοριάς Γρηγόριο Χάτσιο. Εκεί αρχικά είδε τις εγκαταστάσεις του κτιρίου, έπειτα επισκέφτηκε τις κλίνες με τους ασθενείς που νοσηλεύονταν εκείνη την στιγμή και στην συνέχεια είχε συνάντηση με τους εργαζόμενους της κλινικής. Ωστόσο, μια δυσάρεστη έκπληξή περίμενε το μόνιμο και μη προσωπικό καθώς ο κ. Τζηκαλάγιας τους επισήμανε πως παρά τις προσπάθειες και τις συναντήσεις που πραγματοποίησε, δεν μπόρεσε να κάνει κάτι για την ανανέωση του προσωπικού του ΟΑΕΔ που καλύπτει πάγιες – διαρκείς ανάγκες και τους ανακοίνωσε επισήμως πλέον ότι με την λήξη των συμβάσεων των 15 εργαζόμενων του προγράμματος του ΟΑΕΔ στις 27 Φεβρουαρίου, σταματάει οριστικά η 24ωρη λειτουργία του.

 

 

6 Comments

  1. Αυτή είναι η πολιτική για ευάλωτες κοινωνικές ομάδες; Για τέτοια ιδρύματα δεν υπάρχει η λογική του κόστους , υπάρχει η λογική της κοινωνικής υποστήριξης. Φαίνεται λεφτά υπάρχουν για άλλες δράσεις μόνο… Κρίμα…

  2. Μήπως είναι fake news? Μέχρι την 20η Φεβρουαρίου ο αξιότιμος πολιτευτής μας, θα κόβει βασιλόπιτες, κάνετε λιγάκι υπομονή…….ίσως ακολουθήσει δελτίο τύπου, συνοδευόμενο από φωτογραφίες στα καφέ της Αθήνας….δεν σας φτάνουν όλα αυτά……Πιστεύω, ότι είναι απορροφημένος με τον πακτωλό των χρημάτων που εξήγγειλε ο κύριος Αδάμ…….Καημό έχω να γράψω μια φορά ΕΥΓΕ για τις στοχαστικές, τις πολιτικές και τις πρακτικές του αξιότιμου πολιτευτής μας ….. πιστεύω τούτη η στιγμή δεν θα αργήσει……..

    Μέχρι τότε, τα σέβη μου

  3. Πολύ καλα τα λες “Alkis”.
    Εγώ θα προσθέσω πως το μόνο που τους ενδιαφέρει τελικά είναι οι φωτογραφίες με τους υπουργούς, η ανταλλαγή συγχαρητηρίων μεταξύ τους και το “καμάρωμα” σαν κούρκοι..
    Κατάντησαν τα θεσμικά όργανα της παράταξης ένα “πανηγύρι”.
    Δεν νοιαζονται ούτε βουλευτής , ουτε ΝΟΔΕ για τα προβλήματα του κόσμου.
    Αραγε γνωρίζουν τον πραγματικό ρόλο της ΝΟΔΕ αυτοί που την εκπροσωπούν? Δεν μας ενδιαφέρουν οι φωτογραφίες σας ,Αντε,να μην σας χαρακτηρίσω όπως ακριβώς σας αρμόζει.
    Διώξατε το Πανεπιστήμιο,κλείνετε αυτην την δομή τώρα και θα εχετε το θράσος να βγαίνετε και εξω..
    Ξέρετε τι σας χρειάζεται….. Θα το “βρείτε” απο τον λαό του Ν Καστοριάς

    1. Αυτός είναι ο πραγματικός ρόλος της ΝΟΔΕ. Δεν καταλαβαίνω προς τι η απορία. Σύμφωνα με κυβερνητικά στελέχη, πρέπει να πάψουν αυτά τα ταμπού. Αμάν πια! Χαρείτε τουλάχιστον το σχολιασμό στα σάιτ, προτού και αυτός γίνει επι πληρωμή!
      Αξίες για άριστους!

  4. Πάντως οι αντικυβερνιτικοί σχολιαστές είναι πλήρως ενεργοποιημένοι και συντονισμένοι. Και με την έλλειψη κυβερνητικών ευθυνών με πολύ χρόνο και διάθεση.Και η ιστοσελίδα φιλόξενη.Και τα βλέπουν όλα μαύρα. Μαυρα και άραχνα.

Back to top button