ΓούναΚαστοριά

Απ. Τσούκας στον ΑΝΤ1: “Μπορώ επίσημα να επιβεβαιώσω ότι δεν υπάρχει κανένα κρούσμα γουνέμπορα που ήταν στο Μιλάνο, ούτε μέλους της οικογένειάς του” (βίντεο)

Την στιγμή που η πόλη μας βρίσκεται στην τρίτη θέση Πανελληνίως με τα περισσότερα επιβεβαιωμένα κρούσματα κοροναϊού, μετρά ήδη 2 νεκρούς και το νοσοκομείο στην ουσία υπολειτουργεί, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Γουνοποιών «Ο Προφήτης Ηλίας», Απόστολος Τσούκας έδωσε συνέντευξη στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 «Πρωινοί Τύποι».
Ο κ. Τσούκας μεταξύ άλλων δήλωσε πως «Η Καστοριά έχει χωριστεί στη μέση, οι μισοί κατηγορούν τους γουνοποιούς οι μισοί όχι.»
Επεσήμανε πως:
«Μπορώ και επίσημα να επιβεβαιώσω ότι δεν υπάρχει κανένα κρούσμα γουνέμπορα που ήταν στο Μιλάνο, ούτε μέλος της οικογένειάς του.»
Επιπλέον εξέφρασε την δυσαρέσκειά του για την στάση των τοπικών μέσων ενημέρωσης, τα οποία ούτε λίγο ούτε πολύ κατηγορούν τους γουνοποιούς με βαρείς χαρακτηρισμούς, την στιγμή που εκείνοι έκαναν τις απαραίτητες ενέργειες μετά την επιστροφή τους από το Μιλάνο, αλλά τα Νοσοκομεία τους απαντούσαν πως δεν μπορούσαν να εξεταστούν χωρίς να έχουν συμπτώματα.
Ο Δημοσιογράφος της εκπομπής παρακαλεί τους δημοσιογράφους της Καστοριάς να μην κάνουν κοινωνικό αυτοματισμό. Και στο κλείσιμο της σύνδεσης εξέφρασε την επιθυμία του να έρθει να πιει ένα από τα ωραία τσίπουρα της περιοχής μας.

aboutkastoria.gr

One Comment

  1. Πότε ακριβώς ήταν αυτή η έκθεση; Δεν μας είπε ημερομηνία.
    Το λάθος βέβαια δεν είναι των Γουνεμπόρων για να λέμε την αλήθεια , οι άνθρωποι πήγαν για τις δουλειές τους , σε μία περίοδο όπου τα πράγματα ήταν ακόμα ήρεμα. Το λάθος είναι της πολιτείας η οποία θα έπρεπε να τους βάλει σε καραντίνα . Όταν ο έμπορος τηλεφωνεί στο ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ και του λένε να νοσήσεις πρώτα και μετά έλα, αφού πρώτα μολύνεις άλλους 100- 200 , μετά από 15 – 20 μέρες που θα νοσήσεις δεν ξέρω ακριβώς πόσο καιρό παίρνει καληνύχτα.

Back to top button