Καστοριά: Έφυγε από τη ζωή ο Κωνσταντίνος Λιόγας – Η επιθυμία της οικογένειας

Σε ηλικία 86 χρόνων, ο γνωστός συμπολίτης μας, Κώστας Λιώγας.

Ο Κώστας Λιώγας, υπήρξε μιά ξεχωριστή προσωπικότητα στην κοινωνία της Καστοριάς, αφήνοντας έντονη τη σφραγίδα του, ιδιαίτερα στα μουσικά δρώμενα του τόπου μας.

Αγαπητός, «έξω καρδιά», χάριζε όπου κι αν βρίσκονταν, με το πηγαίο και αστείρευτο χιούμορ του, το γέλιο.

Βασικό μέλος της «Παρέας Φίλων Τραγουδιού» του Μ/Σ «Αρμονία» Καστοριάς με αδιάλειπτη παρουσία στις μουσικές συναυλίες και άλλες εκδηλώσεις της «Παρέας», πάντα με την κιθάρα του και την χαρακτηριστική φωνή του στο τραγούδι, συνέπαιρνε το κοινό.

Η ψυχή της παρέας πάντα, σε εκδρομές και κοινωνικές εκδηλώσεις, είχε τον ιδιαίτερο τρόπο να κεντρίζει το ενδιαφέρον όλων και ήθελες σίγουρα να βρίσκεσαι στην παρέα του.

fonikastorias.gr

Επιθυμία της οικογενείας του αποθανόντα Κωνσταντίνου Λιόγα είναι αντί στεφάνων τα χρήματα να διατεθούν για την ενίσχυση του Γενικού Νοσοκομείου Καστοριάς ενάντια στη μάχη για τον κορωνοϊό.Τράπεζα Eurobank ΙΒΑΝ: GR2502607120000910200182990

Κώστας Λιόγας – Δημήτρης Δημητριάδης: “Ο Τραμπαρίφας” (βίντεο)

Συλλυπητήρια του Συλλόγου Αρμονία

1 σχόλιο

  1. Εμβληματική και αλησμόνητη μορφή ο κυρ Κώστας. Σημάδεψε όμορφα τα παιδικά μας χρόνια με το πρόσχαρο του χαρακτήρα του και με τις αξέχαστες θερινές μουσικές βραδυές που διοργάνωνε στην ταράτσα του σπιτιού του πέρα εκεί στα Πετσιά.
    Στη σύζυγό του την κυρία Κική και στους γιους του και παιδικούς μας φίλους Λάκη και Σάκη τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια.
    Από την Νέα Υόρκη,
    Δημήτρης και Γιώργος Ρέτζιος