Άργος ΟρεστικόΚαστοριά

Ανακοίνωση του “Τοίχου της Καλοσύνης” Καστοριάς

Συμπολίτες, Φίλοι και υποστηρικτές του Τοίχου της Καλοσύνης στην Καστοριά, στο Άργος Ορεστικό και στο Μανιάκι
Χριστός Ανέστη.
Οι πολύ δύσκολες ημέρες του εγκλεισμού όλων μας στα σπίτια λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, κοντεύουν στο τέλος τους.
Οι πληγές όμως που άφησαν σε πολλούς Συνανθρώπους μας και οι ανάγκες που τους δημιούργησαν, είναι πλέον πολύ περισσότερες απ’ όσο πριν το μεγάλο αυτό πλήγμα της ανθρωπότητας.
Καλούμαστε, αξιοποιώντας το περίσσευμά μας, να τους συμπαρασταθούμε με όποιον τρόπο μπορούμε, και συνεχίζοντας να γεμίζουμε τις Κρεμάστρες στους Τοίχους της Καλοσύνης.
Όμως, για πολύ καιρό ακόμη, θα χρειαστεί όλοι μας να έχουμε αυξημένα μέτρα καθαριότητας και υγιεινής τόσο προσωπικά όσο και στη σχέση μας τους άλλους συνανθρώπους μας.
Με την ίδια σχολαστικότητα και προσοχή θα πρέπει να συνεχίσουμε να φροντίζουμε και τα πράγματα που δεν χρειαζόμαστε πια και επιθυμούμε να κρεμάσουμε στις Κρεμάστρες μας. Θα πρέπει εμείς να εξασφαλίζουμε τις προϋποθέσεις υγιεινής για τους συμπολίτες μας που θα χρειάζονται αυτά που εμάς μας περισσεύουν!
Φροντίστε:
-Να είναι απόλυτα καθαρό ό,τι αφήνετε.
-Συσκευάστε το με πολύ καθαρά τα χέρια σας σε αδιάβροχες συσκευασίες και κλείστε πολύ καλά.
-Γράψτε από έξω τι περιλαμβάνει η συσκευασία, όσο μπορείτε αναλυτικότερα, π.χ. “Μπλούζα γυναικεία, καλοκαιρινή, νο 40” έτσι ώστε, να μη χρειαστεί να το ανοίξει κάποιος που δεν το χρειάζεται και ν’ αναγκαστεί να το πιάσει και να το ξαναβάλει στη συσκευασία που θα μείνει ανοιχτή.
Επί πλέον, κι επειδή οι ανάγκες των συνανθρώπων μας είναι πολύ μεγαλύτερες πλέον σε τρόφιμα, μπορείτε να “κρεμάτε” προϊόντα μακράς διαρκείας, συσκευασμένα στις αρχικές τους συσκευασίες, σε μικρές ποσότητες, κατά είδος, και πάλι, κλεισμένα πολύ καλά σε σακούλες πλαστικές, γράφοντας έξω το περιεχόμενό τους.
4 χρόνια μετά, ξέρετε όλοι σας, ότι αυτό που σας περισσεύει βρίσκει τον αποδέκτη που το χρειάζεται και το χαμόγελο που δίνετε, έρχεται πίσω και σας συναντά κάθε φορά.
Ολοι μαζί, πάντα μαζί.

Back to top button