Καστοριά

Ο Σύλλογος Καστοριέων Νέας Υόρκης “Ομόνοια” προς τον δήμαρχο Γιάννη Κορεντσίδη

Αξιότιμε Κύριε Δήμαρχε, σας γνωρίζουμε ότι….

Ο Σύλλογος Καστοριάς Ομόνοια Νέας Υόρκης, έχει συγκεντρώσει $ 25.000 από τα οποία έχει ήδη διαθέσει $ 20.000 για την αγορά αναλώσιμων υλικών και για μηχανήματα απολύμανσης για το Νοσοκομείο Καστοριάς.
Επιπλέον, αυτή την στιγμή είμαστε στην διαδικασία να παρέχουμε αναλώσιμα υλικά στα Κέντρα Υγείας του Άργους Ορεστικού και Μεσοποταμίας.
Παράλληλα με μας, βοήθησαν και άλλοι τοπικοί και πολιτιστικοί σύλλογοι του νομού μας προσφέροντας κι αυτοί την πολύτιμη βοήθειά τους για τον ίδιο σκοπό.
Θα ήθελα να αναφερθώ ειδικότερα και στους Αποφοίτους Λυκείου της τάξεως του 1981 για την πρωτοβουλία και τον τεράστιο αγώνα που έδωσαν και πρωτοστάτησαν στην συγκέντρωση χρημάτων, αγορά και αποστολή πολλών αναλωσίμων υλικών στο Νοσοκομείο μας και σε άλλες δομές.
Ενήργησαν αποτελεσματικά, σε συνεννόηση πάντα και μέσω των social media, από διάφορα σημεία της γης όπως την Καστοριά, Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Πάτρα, Φρανκφούρτη και Νέα Υόρκη.
Πιστεύουμε ότι καλό θα ήταν να γνωρίζει ο κόσμος το έργο μας και την προσφορά μας και φυσικά να αποδίδονται οι ευχαριστίες προς όλες τις κατευθύνσεις και προς τους Καστοριανούς της Νέας Υόρκης σαν ελάχιστο φόρο τιμής, διότι συμβάλλουν συχνά έμπρακτα με τις πρωτοβουλίες τους, για το καλό και την ευημερία της όμορφης πόλης μας.

Με τιμή και ευγενικούς χαιρετισμούς από Νέα Υόρκη….

Σχόλιο – ενημέρωση του Δήμου Σιώκη σε ανάρτηση του ΦΟΥΙΤ

 

Back to top button