Άργος ΟρεστικόΚαστοριά

Αναχώρησε από την Καστοριά ο Γιώργος Διγκόλης, πρώην Διευθυντής της Εθνικής Τράπεζας σε Καστοριά και Άργος Ορεστικό (ευχαριστήριο)

Από το 2006 που πρωτοήρθα στο Άργος Ορεστικό, πέρασαν σχεδόν δεκατέσσερα χρόνια τραπεζικής παρουσίας μου στο χώρο της Π. Ε. Καστοριάς.

Έντεκα, περίπου, από αυτά τα χρόνια ήμουν Διευθυντής στο Κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στο Άργος Ορεστικό και τρία χρόνια ήμουν Διευθυντής στο Κατάστημα Καστοριάς.

Βασικό χαρακτηριστικό γνώρισμα στη δουλειά μου ήταν, η διάθεσή μου να είμαι ειλικρινής και χρήσιμος προς όλους όσους συνεργάστηκα (πελάτες και συνάδελφους) όλα αυτά τα χρόνια.

Κατά τη διάρκεια αυτών των 14 χρόνων όλοι μαζί, δηλαδή, εγώ, οι υπάλληλοι των δύο Καταστημάτων της Ε. Τ. Ε. στην περιοχή, με τη συμπαράσταση της Περιφερειακής Διοίκησής τους, αλλά και με τη συνεργασία των πελατών μας αντιμετωπίσαμε την παρατεταμένη οικονομική κρίση της χώρας και της περιοχής, που άρχισε το 2008, τα capital controls, τον Covid_19, αλλά και τα μικροπροβλήματα της καθημερινότητας.

Από ότι φαίνεται τα καταφέραμε μια χαρά. “Είμαστε ακόμη ζωντανοί” και εφόσον ζούμε, έχουμε δικαίωμα στην ελπίδα.

Από σήμερα η τραπεζική μου ζωή συνεχίζεται από τη θέση του Αναπληρωτή Διευθυντή του Καταστήματος Πλ. Συντάγματος στην Αθήνα.

Οι δρόμοι μας λοιπόν χωρίζουν προς το παρόν.

Τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα. Χαρά για την υπηρεσιακή αναβάθμιση και δικαίωσή μου, αλλά και λύπη για τον αποχωρισμό από ανθρώπους που σέβομαι, εκτιμώ και νοιάζομαι.

Ευχαριστώ, λοιπόν, όλους (συνεργάτες και πελάτες) για όσα περάσαμε, αντιμετωπίσαμε και καταφέραμε μαζί.

Δε θα πω αντίο, γιατί θέλω και ελπίζω να ξανασυναντηθούμε, αφού η οικογενειακή μας εστία θα βρίσκεται στην περιοχή.

Την Τραπεζική σας εξυπηρέτηση θα συνεχίσουν, να σας προσφέρουν οι εξαιρετικοί συνάδελφοί μου, τόσο του Καταστήματος Άργους Ορεστικού, όσο και του Καταστήματος Καστοριάς, που θα είναι πάντα στη διάθεσή σας.

Με εκτίμηση

Γιώργος Διγκόλης (πρώην Διευθυντής Ε. Τ. Ε. στην Καστοριά και στο Άργος Ορεστικό)

Back to top button