Καστοριά

Ο αγιασμός στο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο-Λύκειο (φωτο)

Ένα διαφορετικό Αγιασμό ζήσαμε σήμερα Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου. Έναν αγιασμό που δεν είχε τα αγκαλιάσματα και τα φιλιά. Είχε όμως την χαρά βλέποντας μας όλους μαζί. Είχε και την ελπίδα πως όλοι μας μπορούμε να βγούμε δυνατοί και από αυτή την κρίση.

Κρατώντας τις απαραίτητες αποστάσεις και φορώντας την μάσκα μας δεχτήκαμε όλοι μας την ευλογία του Αγιασμού και προσευχηθήκαμε ο Θεός να μας φωτίζει και να μας προστατεύει καθ όλη την διάρκεια του νέου σχολικού έτους.

Αισθανθήκαμε μεγάλη χαρά και συγκίνηση για την αγάπη και την αποδοχή που μας έδειξαν αλλά και μας δείχνουν οι νέοι μας φίλοι του 2ου Γυμνασίου . Τόσο οι μαθητές όσο και ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων καθώς φυσικά ο σύλλογος Διδασκόντων μαζί με τον Διευθυντή τους κ. Κωτσόπουλο Xρήστο.

Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τον Δήμαρχο Καστοριάς κ. Κορεντσιδη Ιωάννη και τους αρμόδιους αντιδημάρχους κ. Λάζαρο Ζήση και Δοκόπουλο Πέτρο που όλο το καλοκαίρι εργάστηκαν με ζήλο για την επιτυχή μετεγκατάσταση μας στο νέο χώρο και προμήθευσαν το σχολείο μας με ότι είναι απαραίτητο για την έναρξη του νέου σχολικού έτους.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο-Λύκειο Καστοριάς

https://blogs.sch.gr/gymeekas/files/2020/09/IMG_20200914_110031.jpghttps://blogs.sch.gr/gymeekas/files/2020/09/IMG_20200914_110043.jpg

 

 

 

Back to top button