Αποτελέσματα αγώνων των τμημάτων του Α.Σ Καστοριάς το Σαββατοκύριακο (φωτο)

Αποτελέσματα αγώνων των τμημάτων του Α.Σ Καστοριάς 26 & 27 Σεπτεμβρίου 2020
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ
Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – Α.Σ.ΑΡΓΟΥΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΥ 52 – 54
Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, η ομάδα των Κορασίδων του Α.Σ. Καστοριάς, γνώρισε την ήττα στο τοπικό ντέρμπι, αντιμετωπίζοντας την πολύ καλή ομάδα του Άργους Ορεστικού. Η ομάδα μας με το πολύ νεανικό ρόστερ, παίζοντας καταπληκτικά και πολύ εμψυχωμένα, κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι από το -15 στο +3. Δυστυχώς δεν τα κατάφερε, γνωρίζοντας την ήττα με καλάθι στην τελευταία επίθεση. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια για την προσπάθεια και την αγωνιστικότητα που δείξανε.
Δεκάλεπτα: 13-20, 08-16, 22-4 και 09-14.
Α.Σ. Καστοριάς (Ντόντης): Στοΐτση, Ευαγγέλου,Πολίσι 10, Τσαχτσίρα 9, Λίλλιου, Βασιλειάδου, Σεβασλίδου 25(1), Μάκρα 8.
Με το δεξί ξεκίνησε το Πρωτάθλημα Παίδων η ομάδα του Α.Σ. Καστοριάς επικρατώντας εκτός έδρας της ομάδας του Βελβεντού. Το παιχνίδι απ’ ότι δείχνει το τελικό σκορ 16-65 δεν αξίζει κριτικής. Το μεγάλο κέρδος ήταν ότι είχαν συμμετοχή όλα τα παιδιά γι αρκετό χρόνο δείχνοντας την πρόοδό τους.
Δεκάλεπτα: 05-27, 07-39, 07-54 και 16-65
Α.Σ. Καστοριάς (Καραταγλίδης): Φράγκος,Μονοβασίλης Αλ., Πιπερόπουλος 9(1), Κέδρος 9(1), Ντόντης 2, Κορεντσίδης 3, Κωνσταντίνου8, Φιλιππίδης, Μονοβασίλης Ν. 10, Τσαχτσίρας 16, Κώτσης Π.2 και Κωστάρας 6.
ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΑΝΔΡΩΝ
Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – Γ.Σ.Κ. ΛΑΣΣΑΝΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ
Στα πλαίσια της προετοιμασίας για το Πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής η Ανδρική ομάδα του Α.Σ Καστοριάς έδωσε νέο φιλικό με την ομάδα του Λασσάνη Κοζάνης.Η ομάδα μας επικράτησε εύκολα παίζοντας κατά διαστήματα όμορφο μπάσκετ. Αντίθετα η ομάδα της Κοζάνης παρουσιάστηκε με πολλές ελλείψεις.
Α.Σ. Καστοριάς (Καραταγλίδης): Δαραβίγκας,Τερσενίδης, Καραβατάκης, Χότζα, Ιατρόπουλος, Νέστορας, Διαμαντόπουλος, Παπαδημητρίου,Δημητρόπουλος, Τσαχτσίρας, Ξάνθης Κορομπίλιας και Μήρτσιος.

Ποδαρικό με το δεξί οι παίδες του ΑΣ Καστοριάς 16-65 στο Βελβεντό!