Καστοριά

Κάλαντα κι ευχές από το Μαυροχώρι (βίντεο)

Αγαπητοί μας φίλοι, οι φετινές γιορτές είναι ιδιαίτερες καθώς η κοινωνία μας όπως και όλος ο κόσμος έχει πληγεί από την πανδημία του κορωνοϊού.

Η σκέψη όλων μας είναι σε αυτούς που δίνουν τον αγώνα τους ενάντια στον ιό, αλλά και σε όλο τον κόσμο που υπομένει,καρτερικά και με σεβασμό στον συνάνθρωπο, τη δύσκολη καθημερινότητα.
Η γέννηση του Χριστού είναι μια γιορτή ελπίδας και Αγάπης!
Ευχόμαστε η πίστη όλων και η αγάπη για τον συνάνθρωπο να αποτελεί φάρο που θα μας κατευθύνει μακριά από το τέλμα της εποχής αυτής.
-Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου «ἒμπνοος» θέλησε με το βίντεο αυτό να σας πει τα κάλαντα και τις ευχές του όπως κάθε άλλη χρονιά έστω με ψηφιακό τρόπο,έστω και μέσα από το κινητό ή την οθόνη του υπολογιστή σας!
– Χρόνια πολλά με υγεία και ας ελπίσουμε του χρόνου όλοι μαζί, γεροί, στην πλατεία του χωριού μας να ψήσουμε τις τσιγαρίδες μας να δοκιμάσουμε τα γλυκίσματα και να πιούμε το κρασάκι μας με χαμόγελα και δίπλα στους κοντινούς μας ανθρώπους!
– Ευχαριστούμε πολύ τον φίλο μας Johny Peace για το όμορφο βίντεο!
– Ευχαριστούμε τον πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου Μαυροχωρίου Βασίλη Μιρκόπουλο όπως και όλους τους εθελοντές του χωριού για την συμβολή και συνεργασία τους στον στολισμό του χωριού μας!
– Ιδιαίτερες ευχές θέλουμε να στείλουμε και σε όλους τους ξενιτεμένους συγχωριανούς μας που δεν κατάφεραν φέτος να είναι μαζί μας,μαζί με τα αγαπημένα τους πρόσωπα, εδώ στο Μαυροχώρι!Μας λείπετε,η σκέψη μας ειναι μαζί σας!
Καλά Χριστούγεννα!
(Τα γυρίσματα της ταινίας και ο στολισμός του χωριού έγιναν λαμβάνοντας όλα τα μέτρα πρόληψης κατά της covid-19)

Πολιτιστικός Σύλλογος Μαυροχωρίου ”ἒμπνοος ”

Back to top button