Κόσμος

Ένα σετ R2-D2 για τα 50 χρόνια της Lucasfilm

Ένα ακόμα κομμάτι πρόσθεσε η γνωστή δανέζικη εταιρεία παιχνιδιών στη συλλογή της για τους φανατικούς θαυμαστές της σειράς ταινιών Star Wars: τoν R2-D2, από 2.314 κυβάκια, για τα 50ά γενέθλια της Lucasfilm.

Οι λεπτομέρειες είναι εντυπωσιακές: ο R2-D2 διαθέτει μεσαίο (τρίτο) πόδι το οποίο μπορεί να αφαιρεθεί, περιστρεφόμενη κεφαλή και περισκόπιο. Όπως οφείλει, ως droid που είναι, έχει εργαλεία κρυμμένα· παραδείγματος χάρη, μια λαβή σπάθας φωτός σε ένα μυστικό ντουλαπάκι στην κεφαλή. Με την ολοκλήρωση της σύνθεσής του, μπορεί να εκτίθεται μαζί με μια αποκλειστική για το σετ μικροσκοπική φιγούρα του εμβληματικού droid και ένα ειδικό για τα 50χρονα της Lucasfilm κυβάκι που ετοίμασε η εταιρεία παιχνιδιών.

«Είχαμε τη χαρά να δημιουργήσουμε εκατοντάδες μοντέλα εμπνευσμένα από το Star Wars στο διάστημα των τελευταίων δύο δεκαετιών, από τότε που πρωτοπαρουσιάσαμε τα σετ LEGO star wars» είπε ο Jens Kronvold Frederiksen, επικεφαλής δημιουργικού στο LEGO star wars του ομίλου LEGO. «Καθώς η Lucasfilm εορτάζει την 50ή επέτειο της ίδρυσής της, ταίριαζε να θέσουμε πρόκληση στον εαυτό μας και να ωθήσουμε περαιτέρω τα όρια του τι είναι δυνατό (να κατασκευαστεί) με κυβάκια LEGO με το να αναδημιουργήσουμε έναν χαρακτήρα του Star Wars, που αγαπούν οι θαυμαστές της σειράς ταινιών, με μεγάλη λεπτομέρεια την οποία προηγουμένως δεν είχαμε επιτύχει. Είμαστε ενθουσιασμένοι με το αποτέλεσμα και ελπίζουμε ότι οι φανατικοί θαυμαστές μας θα πάρουν τόση χαρά από το “ χτίσιμο” του σετ όση πήραμε εμείς σχεδιάζοντάς το» πρόσθεσε.

Το σετ LEGO star wars R2-D2 θα είναι διαθέσιμο από 1ης Μαΐου.

ΑΠΕ

Back to top button