ΑθλητικάΕλλάδα

Θρίλερ με τον θάνατο 31χρονου ποδοσφαιριστή στη Θεσσαλονίκη (βίντεο)

Σοκαριστική είναι η είδηση για το ελληνικό ποδόσφαιρο, αφού ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη, Νίκος Τσουμάνης βρέθηκε νεκρός το πρωί της Τρίτης.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΣΟΛΝΑΡΑΣ

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο 31χρονος ποδοσφαιριστής βρέθηκε τα ξημερώματα μέσα στο αυτοκίνητο του σε μαρίνα στην περιοχή της Νέας Κρήνης.

Βρέθηκε δεμένος στο λαιμό του με tireup, με την ιατροδικαστική εξέταση να μιλά για ασφυκτικό θάνατο από πνιγμό.

Μάλιστα, σύμφωνα με μαρτυρίες των ανθρώπων από το κοντινό του περιβάλλον, όπως ανέφεραν στο ThessToday.gr, ο 31χρονος είχε εκμυστηρευτεί σε μία φίλη του πριν από λίγο καιρό, πως αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα, όπως και ότι ήθελε να δώσει τέλος στην ζωή του. 

Όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες του ThessToday.gr, πάνω στο καπό του οχήματος, εργαζόμενες από το κατάστημα εστίασης που στεγάζεται λίγα μέτρα μακριά από το σημείο που πέθανε ο ποδοσφαιριστής, άφησαν λίγα λουλούδια.

Η αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, εάν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια ή αυτοκτονία.

«Αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα, ίσως και κατάθλιψη»

Ο Γιώργος Τότσικας, επικεφαλής του Pressaris.gr και του Yellow Radio, τόνισε ότι γνώριζε προσωπικά τον νεκρό ποδοσφαιριστή λόγω της θητείας του στον Άρη το 2013 και το 2015, ενώ, έκανε λόγο για ένα «χρυσό παιδί που αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα σοβαρά προβλήματα, ίσως και κατάθλιψη».

«Τον γνώρισα όλα αυτά τα χρόνια που ήταν ποδοσφαιριστής στον Άρη σε δύο περιόδους, το 2013 και το 2015. Ήταν ένα χρυσό και καλό παιδί ο οποίος δυστυχώς είχε αυτό το μοιραίο τέλος. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ήταν σε μια κατηγορία παιδιών που έπαιζαν ποδόσφαιρο χωρίς να έχουν την ανάλογη οικονομική απολαβή.

Δεν ξέρω αν ήταν αυτός ο λόγος γιατί έχω κάποιες έγκυρες πληροφορίες ότι αυτοκτόνησε, χωρίς βέβαια να μπορούμε να το αποδείξουμε ακόμα. Νομίζω ότι το τελευταίο διάστημα είχε σοβαρά προβλήματα, ίσως κατάθλιψη.

Στο στενό του περιβάλλον πρέπει κάποιοι άνθρωποι να είχαν αντιληφθεί αυτή τη μεγάλη πίεση που ένιωθε», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Τότσικας. Και πρόσθεσε: «Ήταν ένα παιδί που το τελευταίο χρονικό διάστημα ήταν κλειστός χαρακτήρας και δεν εκμυστηρευόταν εύκολα πράγματα. Φαινόταν ότι κάτι τον απασχολούσε».

thesstoday.gr

 

 

Back to top button