Άργος ΟρεστικόΕκδηλώσειςΚαστοριά

50 χρόνων ζωής και δράσης του Μορφωτικού Συλλόγου “Ορεστίς” (φωτό)

Σήμερα το πρωί, παρά την έντονη και διαρκή χιονόπτωση, τελέστηκε η Αρχιερατική Θεία λειτουργία, στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής, Ιερουργούντος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Καστορίας Κ.Κ. Καλλινίκου, με αφορμή της συμπλήρωση 50 χρόνων ζωής και δράσης της «Ορεστίδος».
Επίσης ο Σεβασμιότατος τέλεσε το Μνημόσυνο στη μνήμη των θανόντων Ιδρυτικών Μελών, Προέδρων, Μελών του Δ.Σ, Ευεργετών,Χορωδών και Μελών του συλλόγου για το διάστημα από την ίδρυση του μέχρι σήμερα.
Ακολούθησε η επίσκεψη του Σεβασμιοτάτου στις εγκαταστάσεις του συλλόγου μας, στο κτήριο δωρεάς Δαμιανού Δούμα, όπου και τέλεσε τον Αγιασμό για τα 50χρονα της Ορεστίδος, σηματοδοτώντας έτσι την έναρξη των εκδηλώσεων μας, προς τιμήν των 50 χρόνων ζωής , δράσης και προσφοράς του συλλόγου της Ορεστίδος, στον πολιτισμό και την κοινωνία.
Μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος κ. Παναγιώτης Κεπαπτσόγλου,( γιός του Ιδρυτού μέλους και πρώτου Προέδρου της Ορεστίδος αειμνήστου Δημοσθένη Κεπαπτσόγλου), με τη σύζυγο του Ιατρό Βίκυ Μπουργανού, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Στέλλα Μουτζίκη, ο Πρόεδος και τα μέλη της Ορεστίδος,και η σύζυγος του αειμνήστου Προέδρου κ. Φρειδερίκη Αβραμίδου.


Back to top button