Εκλογές στον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Καστοριάς

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπ/σης Ν. Καστοριάς σας ενημερώνει ότι η εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 14 Ιουνίου 2022 και ώρα 18:00μμ στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Καστοριάς. Σε περίπτωση που δεν υπάρξει απαρτία η ΓΣ θα επαναληφθεί την ίδια μέρα και στον ίδιο χώρο στις 18:30μμ με οποιοδήποτε αριθμό παρόντων μελών.

Οι εκλογές για την ανάδειξη των αντιπροσώπων του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ν. Καστοριάς για τη ΔΟΕ θα διεξαχθούν την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2022. Σας ενημερώνουμε ότι θα υπάρχουν 2 εκλογικά κέντρα:

· 1ο εκλογικό κέντρο: στο κτίριο της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού, Αθανασίου Διάκου 1 (πιάτσα ΤΑΧΙ), στην Καστοριά

· 2ο εκλογικό κέντρο: στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Άργους Ορεστικού.

Σύμφωνα με τους εκλογικούς καταλόγους, οι συνάδελφοι που υπηρετούν στα παρακάτω σχολεία:

§ 1ο Δημοτικό Σχολείο Άργους Ορεστικού

§ 2ο Δημοτικό Σχολείο Άργους Ορεστικού

§ 3ο Δημοτικό Σχολείο Άργους Ορεστικού

§ 4ο Δημοτικό Σχολείο Άργους Ορεστικού

§ Δημοτικό Σχολείο Κωσταραζίου

§ Δημοτικό Σχολείο Δισπηλιού

§ Δημοτικό Σχολείο Κορησού

§ Δημοτικό Σχολείο Μαυροχωρίου

§ Δημοτικό Σχολείο Πολυκάρπης, καθώς και τα αντίστοιχα Νηπιαγωγεία των παραπάνω περιοχών και το Νηπιαγωγείο Αμπελοκήπων θα ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα στο 2ο εκλογικό κέντρο, που θα είναι στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Άργους Ορεστικού.

Οι συνάδελφοι που υπηρετούν στα υπόλοιπα σχολεία του Ν. Καστοριάς θα ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα στο εκλογικό κέντρο της Καστοριάς.

Συνάδελφοι που υπηρετούν σε περισσότερα του ενός σχολείου θα ψηφίσουν σύμφωνα με το σχολείο τοποθέτησής τους.

Καλούνται όλοι οι συνάδελφοι που υπηρετούν στις σχολικές μονάδες του ΠΥΣΠΕ Καστοριάς, αλλά και στις διοικητικές υπηρεσίες της Δ.Π.Ε. Καστοριάς να προσέλθουν και να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2022 από τις 10:00πμ έως τις 16:00μμ. Θυμίζουμε ότι η συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία γίνεται με επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας ή άλλου δημόσιου εγγράφου (διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης).

Δικαίωμα ψήφου έχουν όλα τα τακτοποιημένα μέσω της μισθοδοσίας μέλη. Tα μη τακτοποιημένα μέλη, οι αναπληρωτές, οι αποσπασμένοι κ.ά. με εφάπαξ εξόφληση της συνδρομής (33€ για μόνιμους και 20€ για τους αναπληρωτές) την ημέρα της εκλογοαπολογιστικής ΓΣ. Οι αποσπασμένοι εκπαιδευτικοί από άλλο ΠΥΣΠΕ στο ΠΥΣΠΕ Καστοριάς, προσκομίζοντας βεβαίωση τακτοποιημένης συνδρομής από τον Σ.Ε.Π.Ε. που ανήκουν οργανικά την ημέρα των εκλογών. Σε περίπτωση που δεν έχουν τη βεβαίωση θα πρέπει να πληρώσουν τη συνδρομή και οι αποσπασμένοι την ημέρα της εκλογοαπολογιστικής ΓΣ.

Η συμμετοχή όλων κρίνεται απαραίτητη, διότι έτσι διασφαλίζεται η περιφρούρηση των δημοκρατικών μας κατακτήσεων και, ιδιαίτερα στις μέρες μας, μέσω της καθολικής συμμετοχής αφαιρείται η δυνατότητα της απαξίωσης του κλάδου.

Καθ’ όλη τη διάρκεια των διαδικασιών θα ληφθούν όλα τα απαιτούμενα μέτρα και θα εφαρμοσθούν όλα τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα.