ΕκδηλώσειςΚαστοριά

Σύλλογος Υποτροφιών Καστοριας: Εκδρομή στη Θεσσαλονίκη για τη συναυλία της Άννα Βίσση

Ο Σύλλογος Υποτροφιών Καστοριας διοργανώνει μονοήμερη εκδρομή στη Θεσσαλονίκη, για την συναυλία της Άννα Βίσση στο Θέατρο Γης στις 14-9-2022
Εισιτήριο και μεταφορά 50€
Δηλώστε συμμετοχή στα τηλ:
Χαραχουση Κλεοπάτρα 6973307591
Ψημα Αφροδίτη 697 2096344

Η απόλυτη, λαμπερή και διαχρονική Άννα Βίσση υποδέχεται το κοινό της στο Θέατρο Γης την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2022, στο πλαίσιο της καλοκαιρινής της περιοδείας σε όλη την Ελλάδα.

Η Άννα Βίσση με την πιο ανατρεπτική μπάντα της χώρας  on Tour! Μαζί της ο Νικόλας Ραπτάκης και η Νατάσα Μηνδρινού.

Rock glam ενέργεια, πάθος, πόθος, λάμψη, αισθησιασμός, συγκίνηση, διαχρονικές επιτυχίες, καθηλωτικές ερμηνείες, και εκρηκτικά συναισθήματα θα νιώσει όποιος απολαύσει την Άννα και τους 12 μοναδικούς μουσικούς της σε μια ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα, που μόνο η Άννα με αγάπη υπερβολική ξέρει να χαρίζει σε όλους τους fans της!

Τραγούδια διαχρονικά που αγαπήσαμε όλοι, παιγμένα με φρέσκιες ενορχηστρώσεις και διάθεση. Ήχοι latin, Pop, Rock, μπαλάντες αθάνατες και κλασσικά λαϊκά τραγούδια που έγραψαν στον χρόνο την δική τους ιστορία θα ακουστούν με την εξαίρετη φωνή της, τις καθηλωτικές ερμηνείες της και με το γνωστό ταπεραμέντο της σε ένα show «εμπειρία».

Η Άννα αυτό το καλοκαίρι θα απογειώσει για άλλη μια φορά το κοινό που την αγαπά και την τιμά πάντα.

Θρυλικές επιτυχίες, καθηλωτικές ερμηνείες και τραγούδια σταθμοί από την πλούσια προσωπική της διαδρομή, αλλά και αγαπημένα τραγούδια και διασκευές από την ελληνική και διεθνή σκηνή, εναλλάσσονται μαγικά, σε μια καλοκαιρινή γιορτή της μουσικής!

Μια ανανεωμένη παράσταση γεμάτη ενέργεια, πάθος, συγκίνηση που, σε συνδυασμό με το φλογερό αίσθημα της Άννας Βίσση και την εκρηκτική της χημεία με τους μουσικούς, υπόσχεται να μείνει αξέχαστη σε όσους μοιραστούν αυτό το μοναδικό live με την αγαπημένη τραγουδίστρια.

Παίζουν οι μουσικοί (αλφαβητικά):
Αντώνης Ανδρέου – τρομπόνι
Δημήτρης Γάσιας – βιολί
Γιάννης Καφετζόπουλος – πιάνο/πλήκτρα
Κώστας Κεφαλάς – τρομπέτα
Παναγιώτης Κολοκοτρώνης – μπουζούκι
Χρήστος Κυριαζής – γκάιντα/σαξόφωνο
Μιχάλης Μπακάλης – κρουστά
Νίκος Παγώνης – τύμπανα
Carlos E. Perez – κιθάρες
Δημήτρης Σιάμπος – κιθάρες
Παναγιώτης Τσεβάς -ακορντεόν, μαέστρος
Τάκης Φοίτος – μπάσο

 

Back to top button