ΑθλητικάΚαστοριά

Νίκη της Καστοριάς στο πρώτο φιλικό της σεζόν (φωτογραφίες – βίντεο – δηλώσεις)

Νικηφόρα ξεκίνησε η Καστοριά τα φετινά της φιλικά παιχνίδια, αφού, μετά από μία ενδιαφέρουσα αναμέτρηση κατόρθωσε να κερδίσει τον Μακεδονικό Φουφας με σκορ 2-1.

Η Καστοριά ξεκίνησε πιο ζωντανά και με κύριο δημιουργό των επιθετικών της ενεργειών τον Σαββόπουλο, πίεσε τον αντίπαλο της. Έτσι, στο 10′ μετά από ωραία επέλαση του Σαββόπουλου από τα αριστερά γύρισε, την μπάλα στο κέντρο της μικρής περιοχής των φιλοξενούμενων, όμως δεν βρέθηκε κάποιος συμπαίκτης του να προωθήσει την μπάλα στα δίχτυα. Στο 16′ έξοχη ενέργεια και πάλι του Σαββόπουλου, ο οποίος επιχείρησε το σουτ, απέκρουσε ο Δημητριάδης κι ο επερχόμενος Τσολάκης, με πλασέ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους (1-0). Στο 31′, το σουτ του Χασάι πέρασε άουτ. Στην συνέχεια οι φιλοξενούμενοι πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 34′ μετά από λάθος απόκρουση του Μακακίτσα, ο Θεοδουλιδης έπιασε ωραίο σουτ, αλλά απέκρουσε υπέροχα ο Τσαρούχας. Στο 37′ ο Τοπάλης εκτέλεσε φάουλ και ο Σεκουλίδης με κεφαλιά, έφερε το παιχνίδι στα ίσα (1-1). Στο 45′ ο Μακεδονικός Φουφας έχασε μοναδική ευκαιρία να πάρει προβάδισμα στο σκορ, όταν σε σουτ του Παναγιωτίδη, η μπάλα έφυγε σύριζα άουτ.
Στην επανάληψη και οι δύο ομάδες κυνήγησαν το γκολ με τους φιλοξενούμε ους να είναι ελαφρώς πιο δραστήριοι
Έτσι στο 57′ είχαμε την ωραία απόκρουση του Τσαρούχα σε σουτ του Θεοδουλίδη. Στο 64 ‘, μετά από εκτέλεση κόρνερ, η κεφαλιά του Τσολο πέρασε μόλις άουτ, από το αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας του Δημητριάδη.
Στην συνέχεια οι παίκτες της Καστοριάς που πέρασαν σαν αλλαγή παρουσίασαν ένα πολύ όμορφο θέαμα, με την αγωνιστικοτητα τους, την πίεση ψηλά και τους ωραίους συνδυασμούς. Στο 74′ ο Νάκος εκτέλεσε κόρνερ, η μπάλα πέρασε από πολλούς, κατέληξε στον Κυριακού, το σουτ του οποίου έφυγε άουτ. Στο 85 ‘, μετά από πάσα του Κυζερίδη, ο Κυριακού μπήκε μέσα στην περιοχή από τα αριστερά και με πλασέ έγραψε το 2-1. Στο 86’ το σουτ του Βασάκη, απέκρουσε υπέροχα ο Τζιάρας.
Οι συνθέσεις;:
ΚΑΣΤΟΡΙΑ : Τσαρούχας (76′ Τζιάρας), Σβίρος (60′ Κωνσταντίνου), Τσιραμπίδης, Παναγιωτίδης Χρ.(58′ Τσότσο), Κριλίνσκι, Γκέγκας (65′ Κυριακού), Μαντώς (58′ Μηλιάτης), Μανακιτσας (65′ Κυζερίδης) , Τσολάκης (58′ Κυριχάκης), Χασάϊ (65′ Λαβασίδης), Σαββόπουλος Ευαγ. (65′ Νάκος)
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΦΟΥΦΑΣ: Δημητριάδης, Σιδηρόπουλος, Σεκουλίδης (57′ Ρωσίδης), Σωτηριάδης, Σερσέμης, Αμαραντίδης, Τοπάλης (69′ Μεντεκίδης), Καλογιαννίδης (75′ Μπεσχετάρης), Θεοδουλίδης, Βασάκης, Παναγιωτίδης (65′ Καρασούνας)

Δηλώσεις Του Προπονητή Της Καστοριάς ΗΛΙΑ ΣΟΛΑΚΗ:

 

 

Back to top button