ΑθλητικάΆργος ΟρεστικόΓούναΚαστοριάΝεστόριο

Συλλυπητήριες ανακοινώσεις για τον θάνατο του Παναγιώτη Σπυρόπουλου

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς «Ο Προφήτης Ηλίας», εκφράζουν την ειλικρινή θλίψη τους και τα συλλυπητήριά τους για τον θάνατο του Μέλους τους και εξαίρετου γουνοποιού Παναγιώτη Σπυρόπουλου.
Ευχόμαστε στην οικογένεια και στους οικείους του, δύναμη και κουράγιο να αντέξουν το βάρος της απώλειας.
Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του.
Εκ της Διοικήσεως
——————————————————————
Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας:
Με μεγάλη μας θλίψη πληροφορηθήκαμε τον θάνατο του γουνοποιού Παναγιώτη Σπυρόπουλου, ενός σπουδαίου ανθρώπου και επιχειρηματία της περιοχής μας.
Ο Πρόεδρος, το Δ.Σ.  και το προσωπικό της  Ελληνικής Ομοσπονδία Γούνας, εκφράζουν τα θερμά και ειλικρινή τους  συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.
Εκ της διοικήσεως

——————————————————————
Πολιτιστικός Σύλλογος Ποριάς:
Ο πολιτιστικός σύλλογος Πορείας εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του επιφανούς συγχωριανου μας Σπυροπουλο Παναγιώτη για το αδόκητο χαμό του. Καλο παράδεισο.
——————————————————————
Veterans Kastoria Greece/ Παλαίμαχοι Καστοριά:
Η Ποδοσφαιρική οικογένεια των παλαιμάχων της Καστοριάς αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια, στην οικογένεια και στους οικείους του.
Ο Παναγιώτης Σπυρόπουλος υπήρξε ένα σημαντικό και αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας της ομάδας μας. Ανέλαβε την ομάδα το 1999 και την κράτησε για δέκα (10) χρόνια. Δεν πτοήθηκε από το χάος που παρέλαβε και αγωνίστηκε για να αποκαταστήσει και πάλι το όνομα της Καστοριάς. Έφερε μεγάλους παίκτες στην ομάδα όπως Ιορδανίδη Μιχ., Μητσόπουλο Μαν., Καπετανόπουλο, Σολάκη, Ζουρούδη, Καστανιώτη, Σουλτανίδη, Ευθυμιάδη, Παντελιάδη, Κισκαμπάνη, Καλαφάτη, Λαζαρίδη, Ραντουκάνωφ, Μπρίτο, Γιόσιτς, Γιέλισιτς, Παρασκευά, Συμεωνίδη, Νικολάου κ.α..
Αυτό έφερε και την παρουσία της ομάδας μας στα ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ του κυπέλλου Ελλάδας, την αγωνιστική περίοδο 2003-2004, όπου αποκλείστηκε από τον Ολυμπιακό, αφού στο μεταξύ είχε αποκλείσει τους Πανσερραϊκό, Π.Α.Ο.Κ και Προοδευτική.
Έτσι, η Καστοριά αποτέλεσε την πρώτη ομάδα της Γ΄ Εθνικής, που αγωνίστηκε, στα ημιτελικά του θεσμού του κυπέλλου Ελλάδας.
Ήταν ένας άνθρωπος που ήθελε μόνο το καλό της Καστοριάς, ενώ καυτηρίαζε πρόσωπα, πράγματα και καταστάσεις με το ιδιαίτερο χιούμορ που διέθετε. Ήταν υπόδειγμα οικογενειάρχη κι επιχειρηματία. Γαλαντόμος και μεγαλόψυχος, βοήθησε και στην προσωπική του ζωή πάρα πολύ κόσμο που είχε ανάγκη και βρισκόταν σε δύσκολη οικονομική κατάσταση.
Καλό Παράδεισο να έχει ο Παναγιώτης και ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.
————————————————-
Ο Α.Σ.ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ εκφράζει τη θλίψη του για τον απρόσμενο χαμό του πρώην προέδρου της ΠΑΕ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ Παναγιώτη Σπυρόπουλου που σημάδεψε με την παρουσία του το τοπικό ποδόσφαιρο και εύχεται συλλυπητήρια σε συγγενείς και οικείους.
Καλό παράδεισο Παναγιώτη
——————————————————————-
Αθλητική Ένωση Γραμμοχωρίων:
Το Δ.Σ. της Αθλητικής Ένωσης Γραμμοχωρίων εκφράζει την βαθύτατη θλίψη του για τον θάνατο του Παναγιώτη Σπυρόπουλου. Σήμερα πενθεί το ποδόσφαιρο της Καστοριάς και εκφράζει την αναγνώρισή του και τον βαθύτατο σεβασμό του σε ένα πρόσωπο που άφησε βαθειά χαραγμένο το στίγμα του στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της Καστοριάς. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του.
——————————————————————–
Βασίλης Τσιφλικιώτης:
Πολλές φορές τα λόγια είναι πολύ φτωχά για να περιγράψουν την λύπη σου, για τον χαμό προσώπων που εκτιμούσες, σεβόσουν και αγαπούσες πολύ. Ο αγαπημένος μου φίλος Παναγιώτης Σπυρόπουλος έφυγε από κοντά μας, για το τελευταίο του ταξίδι, η ανιδιοτελής προσφορά του σε όλες της τις εκφράσεις, η αγάπη για τον τόπο και τον συνάνθρωπο του, θα τον χαρακτηρίζουν για πάντα και θα έχει πάντοτε μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας. Είμαι σίγουρος ότι από εκεί ψηλά θα συνεχίζεις να μας χαμογελάς και να μας προσέχεις .
Καλό ταξίδι φίλε μου.
Τα θερμά και ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην αγαπημένη του σύζυγο, στους λατρευτούς του γιούς, στον αδερφό του τον Χρήστο, στην οικογένεια του και σε όλους τους οικείους του.
——————————————————————–
Ιωάννης Αλκιβιάδης:
Καλο ταξίδι ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΛΕ…
Έφυγες άδικα και Νέος…
Σε Ευχαριστούμε για όσα έκανες γι αυτον τον Τόπο.
Ήσουν ΛΕΒΕΝΤΗΣ.. Και πανω απ ολα ΑΝΘΡΩΠΟΣ..
Ήσουν παντα κοντά στον Αθλητισμό την Κοινωνία
Και τους ανθρώπους…
Παντα Γελαστός Φιλικός Χρήσιμος και Αλληλέγγυος στους συνανθρώπους σου.
Είχες μεγάλη καρδιά…
Θα σε Θυμόμαστε παντα για την καλή σου διάθεση και την Προσφορά σου για το καλο του Τόπου μας…
Συλλυπητήρια στην Οικογένεια…

————————————————————————–

Κώστας Σουλτανίδης:
Θερμά συλλυπητήρια στην οικ.του Παναγιώτη Σπυρόπουλου.Καλο ταξίδι φιλε Παναγιώτη.
Δεν θα ξεχάσω την καλοσύνη, το χαμόγελο σου όταν σε πείραζα για το ποδήλατο γυμναστικής που είχες στο γραφείο σου,το γωνιακό δικό σου τραπέζι εκεί στο Πεύκο,για το βιβλίο μου που σε ταξιδεύε σε γνωστές και άγνωστες περιοχές του Νεστορίου και Γράμμου και βρίσκεται πάντα σε περίοπτη θέση όπως έλεγες στην βιβλιοθήκη σου.
Τις συζητήσεις που κάναμε…Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει.
Καλό παράδεισο Παναγιώτη.

————————————————————————–

Ο Βαγγέλης Διαμαντόπουλος για τον Παναγιώτη Σπυρόπουλο

Συνέντευξη στον Alpha 94,7 & τον Αντώνη Παραρά

Έφυγε από τη ζωή ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Καστοριάς, Παναγιώτης Σπυρόπουλος

Συλλυπητήρια της ομάδας της Καστοριάς

Συλλυπητήρια της ΕΠΣ Καστοριάς

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Back to top button