Κόσμος

Μεντβέντεφ: Δώστε πυραύλους στο Κίεβο και πάμε σε τρίτο παγκόσμιο πόλεμο

Ο γρηγορότερος τρόπος για να κλιμακωθεί η σύγκρουση στην Ουκρανία στις μη αναστρέψιμες συνέπειες ενός παγκόσμιου πολέμου είναι να εφοδιαστούν οι ψυχωσικοί στο Κίεβο με MLRS (σσ: αμερικανικό πυραυλικό σύστημα πολλαπλής εκτόξευσης)  μεγάλης εμβέλειας» έγραψε ο αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας, Ντμίτρι Μεντβέντεφ, στον λογαριασμό του στο Telegram.

Πρόσθεσε, ότι «οι ηλικιωμένοι ηγέτες»  της Ουάσιγκτον και οι «πρωτοεμφανιζόμενοι από το ΝΑΤΟ θα πρέπει τουλάχιστον περιστασιακά να ενεργοποιούν τον μαλθακό εγκέφαλό τους».

Τεκμηριώνοντας ότι η κλιμάκωση του πολέμου σε παγκόσμιο είναι εξαιρετικά πιθανή, ο Μεντβέντεφ παραθέτει σχετική δήλωση του Στόλτενμπεργκ, η οποία, κατά τον Ρώσο ανώτερο αξιωματούχο, επιβεβαιώνει, ουσιαστικά, την εν πολλοίς κοινή – και στη Δύση παραδοχή – ότι στην Ουκρανία συγκρούονται ουσιαστική η «όλη» Δύση με τη Ρωσία.

«Η θέση του Γενικού Γραμματέα του ΝΑΤΟ ότι η νίκη της Ρωσίας θα σήμαινε την ήττα της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας αποτελεί άμεση επιβεβαίωση της συμμετοχής του μπλοκ (σσ. του ΝΑΤΟ)στον πόλεμο κατά της χώρας μας. Ο τίμιος Νορβηγός τελικά το παραδέχτηκε» έγραψε ο Μεντβέντεφ.

tvxs.gr

Back to top button