Ελλάδα

Αλ. Νικολαΐδης: Μέρος των χρημάτων από τα μετάλλια του στους πληγέντες από την κακοκαιρία – Η προσφορά της οικογένειας

Η οικογένεια του πρόωρα χαμένου Ολυμπιονίκη, Αλέξανδρου Νικολαΐδη, γνωστοποίησε ότι μαζί με τα μετάλλια του που θα διατεθούν για πλειοδοσία, σύμφωνα με την τελευταία του επιθυμία, θα δοθούν και οι ολυμπιακές του δάδες από το Λονδίνο και το Πεκίνο το 2008, όπου μάλιστα ήταν και πρώτος λαμπαδηδρόμος, και μέρος των χρημάτων που θα συγκεντρωθούν, θα διατεθεί για την ανακούφιση των πληγέντων από την κακοκαιρία στο δήμο Μαλεβιζίου.

Η ανακοίνωση έγινε κατά τη διάρκεια της σύσκεψης στο δημαρχείο, παρουσία του κυβερνητικού κλιμακίου από το βουλευτή Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ, Χάρη Μαμουλάκη.

Όπως είπε ο Βουλευτής, η οικογένεια του πρόωρα χαμένου Ολυμπιονίκη, Αλέξανδρου Νικολαΐδη, στέκεται έμπρακτα στο πλευρό όσων χτυπήθηκαν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα. Έτσι μέρος των χρημάτων που θα συγκεντρωθούν από την πλειοδοσία για τα μετάλλια του θα διατεθεί για την ανακούφιση των πληγέντων.

Η ανακοίνωση της οικογένειας

Σε σημερινή της ανακοίνωση η οικογένεια του Αλέξανδρου Νικολαΐδη, αφού κάνει γνωστό ότι θα δημοπρατηθούν και οι ολυμπιακές δάδες που είχε στην κατοχή του καταλήγει: «Τέλος, συγκλονισμένοι από τις βιβλικές καταστροφές στην Κρήτη και την απώλεια συνανθρώπων μας τόσο άδικα, αποφασίσαμε, μέρος των εσόδων από τα αντικείμενα που θα δημοπρατηθούν να δοθούν και στους πληγέντες της Κρήτης. Στέλνουμε σε όλους σας μια μεγάλη αγκαλιά, με την ευχή να μπορέσουμε να απαλύνουμε έστω και στο ελάχιστο τον πόνο σας. Η οικογένεια του Αλέξανδρου».

ertnews.gr

Back to top button