Καστοριά

Πλήρης ανανέωση των πλυντηρίων του Νοσοκομείου Καστοριάς – Γκρεμίστηκαν τοίχοι για να μπει ο νέος εξοπλισμός (φωτογραφίες – δηλώσεις)

Πλήρης ανανέωση του εξοπλισμού των πλυντηρίων του Γενικού Νοσοκομείου Καστοριάς με ολοκαίνουργιες σύγχρονες συσκευές και στόχο την υγιεινή και ασφάλεια των ασθενών.
Συγκεκριμένα παρελήφθησαν:
2 Πλυντήρια στυπτηρία 30kg, 2 Επαγγελματικά πλυντήρια 10kg, 1 Κύλινδρο σιδερώματος 3μ, 1 Επαγγελματικό στεγνωτήριο 23kg και 1 Πρέσα με ατμογεννήτρια.
Η προμήθεια αξίας 137.516,00 € συγχρηματοδοτήθηκε μέσω του προγράμματος ΕΣΠΑ 2014-2020 και του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων με την υποστήριξη του Υπουργείου Υγείας, της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και της 3ης ΥΠΕ.
Ο διοικητής του νοσοκομείου κ. Γρηγόρης Χάτσιος δήλωσε:
“Αισθάνομαι την υποχρέωση να ευχαριστήσω εκτός των ανωτέρω και τις διοικητικές υπηρεσίες προμηθειών του Νοσοκομείου, ειδικά την τεχνική υπηρεσία του Νοσοκομείου για την άριστη οργάνωση της διαδικασίας εγκατάστασης. Λόγω του όγκου του νέου εξοπλισμού, απαιτήθηκαν καθαιρέσεις τοίχων και άλλες δομικές και ηλεκτρολογικές παρεμβάσεις. Οι εργασίες αυτές έγιναν με άριστο προγραμματισμό και ταχύτητα ώστε να μην διαταραχτεί η καθημερινή λειτουργία του Νοσοκομείου”. 

 

 

Back to top button