Ελλάδα

Συνταγή: Τραχανάς της “παγωνιάς”

Η Μαρία Ράλλη φτιάχνει νόστιμο και εύκολο τραχανά της «παγωνιάς» με λαχανικά, χωριάτικο λουκάνικο και κατίκι.
Υλικά για 2 μερίδες:
150 γρ. τραχανάς (γλυκός ή σταρένιος ή πλιγούρι),
1 πράσο το λευκό μέρος,
2 πιπεριές Φλωρίνης,
4-5 μανιτάρια λευκά,
1/2 φινόκιο,
1 σέλερι μόνο το κοτσάνι,
1/2 σελινόριζα,
2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο,
1 χωριάτικο λουκάνικο σε ροδέλες,
κατίκι,
αλάτι,
πιπέρι.
OPEN TV

Back to top button