Ελλάδα

Άλλες δύο «μεταγραφές» από το ΠΑΣΟΚ στη Νέα Δημοκρατία

Μείον δύο στελέχη βρίσκεται αυτή τη στιγμή το ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝ.ΑΛΛ μετά μία ακόμη προσχώρησή στην κυβερνητική παράταξη της Νέας Δημοκρατίας και η Χαριλάου Τρικούπη φαίνεται να πιέζεται συνεχώς όσο κοντοζυγώνει η ώρα της κάλπης.

Οι νέες μεταγραφές στη Νέα Δημοκρατία αφορούν στον Απόστολο Σπυρόπουλο, πρώην -πλέον- συντονιστή των τομέων πολιτικής στο κόμμα του Νίκου Ανδρουλάκη (Ιούλιος 2019 – Ιανουάριος 2023) και στην Ελευθερία Φτακλάκη, που έρχονται να προστεθούν στη προχθεσινή προσχώρηση του Σπύρου Καρανικόλα στο κόμμα της Πειραιώς.

Την προσχώρηση του Απόστολου Σπυρόπουλου γνωστοποίησε σήμερα το μεσημέρι με ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, με τον πρώην «πράσινο» και νυν «γαλάζιο» πολιτικό και υποψήφιο βουλευτή στις ερχόμενες εκλογές να επιβεβαιώνει την είδηση με ανάρτησή του στο Facebook, στην οποία έχει αναρτήσει και φωτογραφία του ίδιου με τον πρωθυπουργό και πρόεδρο του κόμματος, Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Ο Απόστολος Σπυρόπουλος με απόφαση του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη, θα δώσει τη μάχη των προσεχών βουλευτικών εκλογών από το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Αρκαδία», ανέφερε η ανακοίνωση του Μαξίμου.

«Συστρατεύομαι στην προσπάθεια του Πρωθυπουργού για μια Ελλάδα σύγχρονη και ανταγωνιστική. Μια Ελλάδα με πρωταγωνιστικό ρόλο στις διεθνείς εξελίξεις, που θα δίνει προοπτική στους νέους μας και θα παρέχει προστασία στους πιο αδύναμους. Προσωπικά είμαι αποφασισμένος να δώσω τον αγώνα για την ανάπτυξη και την εξέλιξη του τόπου μας, της Αρκαδίας», ανέφερε μεταξύ άλλων στην ανάρτησή του ο ίδιος.

efsyn.gr 

Back to top button