Καστοριά

Καστοριά: Συνδυασμός του πρότεινε να κατέβει στις εκλογές αλλά το σκέφτεται, γιατί διαπιστώνει ότι προς το παρόν το κλίμα δεν είναι ώριμο!

Κατόπιν προτάσεως που δέχτηκα τις τελευταίες δυο εβδομάδες από συγκεκριμένο επιτελείο, που θα διεκδικήσει την ανάληψη καθηκόντων στον Δήμο Καστοριάς, στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές για την εμπλοκή μου σε υποψηφιότητα για το Τοπικό Συμβούλιο της Κορησού(σε αυτές τις εκλογές οι υποψήφιοι της Κοινότητας θα ενσωματωθούν στο ψηφοδέλτιο του κάθε υποψηφίου Δημάρχου) βρέθηκα σε διαβουλεύσεις προτού δώσω την οριστική μου απάντηση!
Διαπίστωσα πως το κλίμα δεν είναι ακόμη ώριμο στον οικισμό και ότι οι περισσότεροι στέκονται κουμπωμένοι απέναντι στην επερχόμενη εκλογική διαδικασία μην ανοίγοντας οριστικά και αμετάκλητα τα χαρτιά τους…
Κατόπιν αυτού κρίνω πως δεν υπάρχει κανένας ουσιαστικός λόγος βιασύνης παρότι η υπόθεση της Κοινότητας Κορησού και η προώθηση των συμφερόντων της είναι κάτι που με ενδιαφέρει από οποιοδήποτε πόστο κληθώ να την υπηρετήσω μελλοντικά!
Στην παρούσα φάση λοιπόν αποφάσισα να μην συμμετέχω ακόμη σε οποιοδήποτε εκλογικό σχήμα, μέχρι νεωτέρας….
Ευχαριστώ θερμά τον εν λόγω συνδυασμό για την ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΙΜΗ που μου έκανε να με προτείνει για την ανάμιξη μου στο τοπικό ψηφοδέλτιο της Κορησού!
Καλή επιτυχία τους εύχομαι και μπόλικη δύναμη στον αγώνα που έχουν μπροστά τους!
Ο Υπογράφων
Θεμελής Αναστάσιος

 

 

 

Back to top button