Καστοριά

Καταδικάστηκε ο Παντελής Περιβολάρης για συκοφαντική δυσφήμιση εναντίον της Ολυμπίας Τελιγιορίδου

Καταδικάστηκε σήμερα ο Παντελής Περιβολάρης για συκοφαντική δυσφήμιση εναντίον της Ολυμπίας Τελιγιορίδου, σε 10 μήνες φυλάκιση με αναστολή.
Ο Παντελής Περιβολάρης είχε καταδικαστεί και στο Πρωτοδικείο πριν από έναν χρόνο σε 15 μήνες φυλακή με αναστολή και σήμερα εκδικάστηκε η έφεσή του στο Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Αθηνών.
Θυμίζουμε ότι ο πολιτευτής στην Καστοριάς (τότε) του Κινήματος Αλλαγής κ. Περιβολάρης είχε χαρακτηρίσει σε ανάρτησή του στο facebook την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ «επαγγελματία γυρολόγο των κομμάτων» συνεχίζοντας πως «ως φανατική υποστηρίκτρια του όψιμου τιμητή του Αλέξη Τσίπρα, Άκη Τσοχατζόπουλου να ζητήσει συγγνώμη από τον ελληνικό και για τις τότε επιλογές της και για το γεγονός πως ψηφίζει δύο, δύο τα μνημόνια για την βουλευτική της αποζημίωση».
Σε δηλώσεις τους τότε, κύκλοι κοντά στη βουλευτή ανέφεραν: “Κάποιοι εκλαμβάνουν την ευγένεια της κ. Τελιγιορίδου ως αδυναμία. Από δω και στο εξής κάθε κατεργάρης στον πάγκο του” και τόνιζαν με έμφαση “Δεν πρόκειται να κάνει πίσω. Όσοι εκστομίζουν ή αναπαράγουν αθλιότητες θα αντιμετωπίζουν τη δικαιοσύνη”.
Η ίδια η βουλευτής έγραψε σιβυλλικά στο Facebook: “Ως εδώ και μη παρέκει. Ασχολούμαι με τα προβλήματα του νομού Καστοριάς. Για τα προβλήματα που έχουν κάποιοι με το νόμο θα ασχοληθεί η δικαιοσύνη.”

Η Ολυμπία Τελιγιορίδου μήνυσε τον Παντελή Περιβολάρη

ΚΙΝΑΛ: 280 υποψήφιοι για τις εθνικές εκλογές – Ποιοι για την Καστοριά (ονόματα)

 

 

Back to top button