ΑθλητικάΚαστοριά

Σύνδεσμος Φιλάθλων Οπαδών Καστοριάς: Σήμερα χάθηκε μια μάχη – Ψηλά τα κεφάλια ο πόλεμος συνεχίζεται…

Σήμερα μάγκες χάθηκε μια μάχη. Σημαντική μεν, αλλά απλά μια μάχη. Ο πόλεμος συνεχίζεται. Το έχουμε πει από την αρχή. Οι μάχες κερδίζονται και χάνονται. Αρκεί να πολεμήσεις και να συνεχίσεις να πολεμάς.
Και τα παιδιά σήμερα πάλεψαν. Η ομάδα δεν ήταν κακή. Εφαρμόστηκε όμως για ακόμη μια φορά ο νόμος του ποδοσφαίρου. Όταν σου δίνεται η δυνατότητα να τελειώσεις το ματς και δεν το κάνεις ,μπορεί να το πληρώσεις. Και αυτό έγινε σήμερα.
Η ομάδα έχει χάσει πολλούς βαθμούς στα τελευταία λεπτά. Δείγμα απειρίας; Αφέλειας; Δεν το ξέρουμε και δεν είναι δουλειά μας. Στο κομμάτι αυτό θα δουλέψουν αυτοί που είναι αρμόδιοι.
Δουλειά δική μας είναι η συνεχής στήριξη στην ερυθροκίτρινη φανέλα.
Όπως σε κάθε νίκη πανηγυρίζουμε για λίγο και σκεφτόμαστε την επόμενη μάχη, έτσι και στις ήττες σαν τη σημερινή ζοχαδιαζόμαστε για λίγο και με καθαρότερο μυαλό ανασυντασόμαστε για την επόμενη μάχη. Αυτή της Κυριακής στη Λάρισα.
Ψηλά τα κεφάλια όλοι στην ομάδα μέσα, στον κόσμο της, στην πόλη όλη και παντού.
Το φετινό εγχείρημα δεν έχει προηγούμενο…
Ίσως είναι το μοναδικό τόσο δημοκρατικό και συλλογικό με όρους διοικητικούς. Χωρίς την παρουσία του “λεφτά”, με τον κόπο των διοικούντων και όλου του staff αλλά και με τη στήριξη όλων των υγιών σκεπτόμενων φιλάθλων.
Για αυτό και το γουστάρουμε ακόμη πιο πολύ.
Και θα είμαστε δίπλα στην ομάδα ότι και να γίνει.
Και φέτος κι του χρόνου και για πάντα. Παντού, πάντα, όπου και να παίζει.
Καστοριά – Αγιά απόσταση 235 χιλιόμετρα. Ένα τσιγάρο δρόμος
Καστοριά στα εύκολα Καστοριάρα στα δύσκολα .
Ψηλά τα κεφάλια. Ο πόλεμος συνεχίζεται.
Σ.Φ.Ο.Κ.
Σύνδεσμος Φιλάθλων Οπαδών Καστοριάς

 

 

 

Back to top button