ΕκδηλώσειςΚαστοριά

Καστοριά: Ημερίδα Πολιτικής Προστασίας

Η Έδρα Jean Monnet στην Επικοινωνιακή Διαχείριση Κινδύνου και Κρίσεων στην Ευρωπαϊκή Ένωση σας προσκαλεί στην διαδικτυακή Ημερίδα Πολιτικής Προστασίας που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Μαρτίου 2023 και ώρα 12:00. Σκοπός της ημερίδας είναι να ενημερώσει για τις δράσεις και τα εργαλεία που χρησιμοποιούν οι Διευθύνσεις Πολιτικής Προστασίας σημαντικών περιφερειών της Ελλάδας.
Το πρόγραμμα της ημερίδας έχει ως εξής:
➡️«Πολιτική Προστασία στην Περιφέρεια Αττικής: Έργα, Δράσεις & Πρωτοβουλίες», Δρ Νίκος Πασσάς, Διδάκτωρ Μηχανικής Γεωλογίας, Αν. Προϊστάμενος Αυτοτελούς Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας Περιφέρειας Αττικής.
➡️«Διαχείριση Κινδύνων και Τεχνολογικά Εργαλεία στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης», Κωνσταντίνος Χουβαρδάς, Πολιτικός Μηχανικός, Προϊστάμενος της Αυτοτελούς Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.
➡️«Διαχείριση Εκτάκτων Αναγκών στην Περιφέρεια Κρήτης», Ελένη Πλουμίδη, Μηχανολόγος Μηχανικός, Αν. Προϊσταμένη Αυτοτελούς Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας Περιφέρεια Κρήτης.
Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης στο Αμφιθέατρο 1 του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στην Καστοριά αλλά και διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας zoom:
https://zoom.us/j/92410878631
(Meeting ID:924 1087 8631)

Την ημερίδα συντονίζει η κάτοχος της Έδρας, Αμαλία Τριανταφυλλίδου, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια του Τμήματος Επικοινωνίας και Ψηφιακών Μέσων του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.

Όλοι οι συμμετέχοντες/ουσες θα λάβουν βεβαίωση συμμετοχής.

 

 

 

Back to top button