Καστοριά

Οι “Liptards” με μέλη τους Καστοριανούς Κωνσταντίνο Γαντζόπουλο και Μιχάλη Ψώρα κυκλοφορούν τον πρώτο τους δίσκο σε βινύλιο και ξεκινούν εμφανίσεις!

Οι Liptards κυκλοφορούν τον πρώτο τους δίσκο με τίτλο «Bowery Smile»,  υπό την αιγίδα των Swallow It All Records και Handle With Dare Records,  σε μορφή βινυλίου, και έχουν προγραμματισμένες κάποιες εμφανίσεις που θα  πραγματοποιηθούν στα μέσα προς τέλη Μαΐου σε Λάρισα, Θεσσαλονίκη και  Αθήνα.

Λίγα λόγια για τους Liptards: 

Οι Liptards είναι μία Punk Rock n’ Roll μπάντα από τη Θεσσαλονίκη.  Ξεκίνησαν το χειμώνα του 2018 και στο σύντομο χρονικό διάστημα που  ακολούθησε κατέληξαν στην τελική τους σύνθεση η οποία ισχύει μέχρι και  σήμερα. Μέσα στο μεγάλο αριθμό των συναυλιών τους τα τελευταία 4 χρόνια  έχουν μοιραστεί τη σκηνή με μπάντες όπως οι: “Perkele”, “Bad Movies”,  “Πεθαίνουν στο Τέλος”, “Hidden in the Basement”, “Personality Crisis”,  “Green Goblins” κ.α. Το καλοκαίρι του 2022 έκαναν την πρώτη τους  φεστιβαλική εμφάνιση στη σκηνή του “Mammoth Fest” στην Καβάλα και τον  Οκτώβριο του 2022 είχαν το πρώτο τους “headline show” στην Αθήνα στο  “Bad Tooth Bar” στο Μοναστηράκι. Το καλοκαίρι του 2020 ηχογράφησαν το  “ντεμπούτο άλμπουμ” τους στα “Dare Studios” στην Κατερίνη με το Λευτέρη  Μουμουλίκα και το Μάνο Χατζησάββα το οποίο αργότερα ανέλαβε ο  Magnus Lindberg (Hellacopters, Imperial State Electric, The Datsuns κ.α.)  για το τελικό Master. Εώς τώρα η μπάντα είχει κυκλοφορήσει τρία singles:  “Paycheck” (Δεκέμβριος 2021), “Loose Noose” (Φεβρουάριος 2022) and All Them Colors (Απρίλιος 2022, Video Clip), τα οποία έχουν επίσης  κυκλοφορήσει σε μορφή “CD” και είναι διαθέσημα στα shows, με το full length debut album τους να παίρνει σειρά σε φυσική μορφή (βινύλιο) αλλά  και διαδυκτιακά (spotify, itunes e.t.c.)

Λίγα λόγια για τα μέλη της μπάντας:
Κωνσταντίνος Γαντζόπουλος (Joe Costas): Γεννημένος και μεγαλωμένος στην Καστοριά, ο lead/rhythm guitarist και ιδρυτικό μέλος του γκρουπ.
Μιχάλης Ψώρας (Mike P): Drummer και ιδρυτικό μέλος της μπάντας επίσης, γεννημένος και μεγαλωμένος στην Καστοριά. Με τον Costa συμμετέχουν σε κοινές μπάντες από το γυμνάσιο, πηγαίνοντας αυτό τον δεσμό στη Θεσσαλονίκη για να δημιουργήσουν το σημερινό γκρουπ.
Θέμης Λειβαδίτης (Jerry Mane): Γεννημένος και μεγαλωμένος στη Νάουσα Ημαθίας ο rhythm/lead guitarist της μπάντας με συμμετοχές σε μπάντες όπως Voodoo Healers και Personality Crisis συμμετέχοντας με τους πρώτους σε 5 ευρωπαϊκές περιοδείες.
Θοδωρής Καμπουράκης (Theo Kab): Ο lead singer του γκρουπ, γεννημένος και μεγαλωμένος στα Χανιά της Κρήτης, με συμμετοχές σε φεστιβάλ όπως το Schoolwave, Chania Rock Festival και Rock Under The Clock με το σχολικό του συγκρότημα Hidden Sick.
Γιώργος Τριγκάκης (Trigger): Bass guitarist, με καταγωγή από την Αριδαία Πιερίας και συμμετοχή σε τοπικά σχήματα όπως τους Radio Active
.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 23/5 

@ ROVER BAR, Salaminos 6 

Την Τρίτη 23 Μαΐου οι Liptards πραγματοποιούν το πρώτο τους headline show στη Θεσσαλονίκη, στα πλαίσια της κυκλοφορίας και προώθησης του  παρθενικού τους full length album. Ένα show «σταθμός» για τη μπάντα,  καθώς για πρώτη φορά πραγματοποιούν το δικό τους live στην πόλη που τους ανέδειξε. Η συναυλία στεγάζετε στο γνωστό live-αδικο στέκι της πόλης,  Rover Bar.

 

 

Back to top button