ΕκδηλώσειςΚαστοριάΝεστόριο

Όλοι οι καλλιτέχνες που έχουν ανακοινωθεί μέχρι σήμερα για το 43ο River Party

Τα ονόματα των καλλιτεχνών και συγκροτημάτων που έχουν ανακοινωθεί για το 43ο River Party μέχρι σήμερα

Πόσοι από σας μείνατε πέρυσι την τελευταία βραδιά μέχρι αργά; Όσοι ήσασταν εκεί πάντως σίγουρα χορεύατε. Οι Walkman The Band μας ξεσήκωσαν για τα καλά με το αφιέρωμα στα 80’s – 90’s Party τους. Δυστυχώς όμως η βροχή μας τα χάλασε και το σετ τους έμεινε μισό. Το λιγότερο που μπορούσαμε να κάνουμε λοιπόν ήταν να τους ξαναφέρουμε και φέτος, και αυτή τη φορά το Stage θα είναι σκεπαστό.

DANI GAMBINO x DJ THE BOY έρχονται στο River Party Reboot – Νεστόριο Καστοριάς!

Οι πολυπλατινένιοι Έλληνες καλλιτέχνες DANI GAMBINO & Dj the Boy, μετά την επιτυχία του δίσκου “Τσιγάρα στα Βαλκάνια”, έδωσαν στη δημοσιότητα φέτος το νέο album “ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ”, πραγματοποιώντας εκατομμύρια streams στις πρώτες μόλις εβδομάδες κυκλοφορίας του.

ΜΙΚΡΟΣ ΚΛΕΦΤΗΣ x TSAKI έρχονται στο River Party Reboot – Νεστόριο Καστοριάς!

Δυο από τα πλέον ιστορικά ονόματα της ελληνικής hip-hop σκηνής, οι Mikros Kleftis και Tsaki , ένωσαν φέτος τις δυνάμεις τους σε ένα πολυναμενόμενο joint album 10 κομματιών.

Ο Φοίβος Δεληβοριάς/Foivos Delivorias έρχεται στο River Party Reboot – Νεστόριο Καστοριάς με φόρα μετά την τεράστια επιτυχία του τελευταίου του άλμπουμ ΑΝΙΜΕ και την φρεσκάδα της τηλεοπτικής του εκπομπής “Τα Νούμερα”.

Οι Θεσσαλονικείς πανκρόκερς Bad Movies έρχονται στο Νεστόριο και στο River Party για ένα live με ιδρώτα, punk rock, κιθάρες σε ένα μεγάλο πάρτυ που θα μείνει αξέχαστο!

Τελεία και Παύλα, Ματούλα είσαι… στο 43o River Party Reboot 3-6 Αυγούστου 2023 – Νεστόριο Καστοριάς

Το πρότζεκτ Vagina Lips είναι το solo project του Τζίμη Πολιούδη και ξεκίνησε τον Ιούλιο του 2015 στη Θεσσαλονίκη. Ηχητικά το project είναι μια αλλοπρόσαλλη μίξη Dream Pop , Post Punk και Shoegaze.

Ο Τζίμης Πολιούδης είναι ο ένας και μοναδικός άνθρωπος πίσω από το αγγλόστιχο project Vagina Lips.

Μόλις τρεις μήνες από την κυκλοφορία του EP «Βεντάλιες Και Σιδερογροθιές», ο MAZOHA ακατάπαυστος, ξαναχτυπά με το νέο του album «Τώρα Χορός», πιάνοντας το νήμα μουσικά, στιχουργικά και συναισθηματικά από εκεί που το άφησε στο προηγούμενο album του, «ΠΡΤΘΛΤΣ».

Οι Locomondo λοιπόν έρχονται να μας ξεσηκώσουν σε ένα επετειακό πάρτυ που γιορτάζουν τα 20 χρόνια τους, και ένα special show ειδικά για το αγαπημένο τους River Party.

Η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος, πάντα ανήσυχοι και δημιουργικοί, επανασυστήνονται ακόμη μια φορά και με την αρωγή της σταθερής τους ομάδας δημιουργούν μια νέα πρόταση στην παρουσίαση του αγαπημένου τους ρεπερτορίου.

Σας ευχαριστούμε για την στήριξη και σας το αποδεικνύουμε ανακοινώνοντας ένα ακόμα όνομα που το ζητήσατε πολλοί. Πρώτη φορά στα μέρη μας και στο River Party, οι Xatzifrageta (official) σε full band σύνθεση. Δεν το χάνεις!

Είμαστε οι Κοινοί Θνητοί ένα συγκρότημα από το Αλιβέρι Ευβοίας, η μουσική μας δεν ανήκει σε κάποιο συγκεκριμένο είδος, είναι μια μίξη rock – hip hop – με παραδοσιακά στοιχεία και στην στιχουργική μας προσπαθούμε να δημιουργήσουμε ένα κοινωνικό προβληματισμό.

Ένα από τα πιο ιστορικά και διαχρονικά συγκροτήματα της εγχώριας σκηνής, οι Panx Romana, σημαίνουν συναγερμό και μας προσκαλούν σε ένα οδοιπορικό 40 ετών με μουσικές ιστορίες ελευθερίας από την ‘Διατάραξη Κοινής Ησυχίας’ μέχρι σήμερα, σε ένα από τα ελάχιστα live που θα δώσουν την φετινή χρονιά.

Αν είναι ένα πράγμα που μπορεί να κρατήσει από τους Stixoima ακόμη και ο τελευταίος μη γνώστης του είδους που εκπροσωπούν, είναι οι γεμάτοι συναυλιακοί χώροι.

Μαζί μας και οι 1000mods μία από τις μεγαλύτερες μπάντες της χώρας, με σπουδαία εμπειρία στο συναυλιακό σανίδι εντός και εκτός των συνόρων, εγγυώνται ότι το φετινό River Party Reboot – Νεστόριο Καστοριάς θα το ζήσουμε ως μία πολύ μεγάλη γιορτή.

kastoria.news

Back to top button