Καστοριά

Ευχαριστήριο Γονέων 1ου Γυμνασίου για υλοποίηση προγράμματος Erasmus στο σχολείο

Το Δ.Σ Γονέων & Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Καστοριάς εκφράζοντας και την επιθυμία όλων των Γονέων, θέλει να ευχαριστήσει την καθηγήτρια κ. Παπαγιαννοπούλου Αικατερίνη, τη Διεύθυνση και τους εκπαιδευτικούς του σχολείου που συνέβαλαν στην υλοποίηση του προγράμματος ERASMUS κατά τα έτη 2022 και 2023.
Από τις δύσκολες προσπάθειες για την ένταξη του σχολείου μας στο πρόγραμμα ERASMUS, μέχρι και την άψογη πραγματοποίηση όλων των δράσεων και ταξιδιών, ακούραστα και σπαταλώντας προσωπικό χρόνο, συνόδευσαν τα παιδιά μας σε μοναδικές και αξέχαστες εμπειρίες.  Δεκάδες μαθητές του σχολείου είχαν την ευκαιρία να επωφεληθούν από το πρόγραμμα και να ταξιδέψουν σε Ιταλία, Τουρκία, Ισπανία, Βόρεια Μακεδονία και Ρουμανία.
Η αγάπη και η θέληση των εκπαιδευτικών ώστε τα παιδιά να έρθουν σε επαφή με ξένους πολιτισμούς, χώρες, εκπαιδευτικά συστήματα, αλλά κυρίως με συνομήλικους τους από άλλες χώρες, έγραψε ανεξίτηλα στην μνήμη τους και τους χάρισε μια βιωματική και ουσιαστική εκπαίδευση.
Επιθυμία μας είναι να συνεχιστεί η δράση αυτών των αξιέπαινων εκπαιδευτικών και να ακολουθήσουν και άλλοι το παράδειγμα τους, ώστε όλο και περισσότερα παιδιά να έχουν την ευκαιρία συμμετοχής σε αντίστοιχα προγράμματα.
Ένα Μεγάλο Ευχαριστώ!!!
ΜΕ ΤΙΜΗ
Το Δ.Σ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 1ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
(Παραθέτουμε και την ευχαριστήρια επιστολή γονέων που τα παιδιά τους συμμετείχαν στο ταξίδι της Ρουμανίας)

Ταξίδι μαθητών του 1ου Γυμνασίου στη Ρουμανία (φ ωτογραφίες)

 

 

 

Back to top button