Άργος ΟρεστικόΕκδηλώσειςΚαστοριάΝεστόριο

Ο Ζήσης Τζηκαλάγιας για την περιοδεία Χαρδαλία – Γεωργιάδη (σειρά φωτογραφιών)

 Σας περιμένω σήμερα στις 11.30 π.μ στο Άργος στην ομιλία μου, όπου δε θα περιοριστώ στα συνηθισμένα που ακούγονται συνήθως σε τέτοιες εκδηλώσεις

Το Σάββατο 17 Ιουνίου όλη την ημέρα οι υποψήφιοι Βουλευτές του Νομού Καστοριάς της Νέας Δημοκρατίας μαζί με στελέχη τηςΔ.Ε.Ε.Π του κόμματός μας γυρίσαμε πολλές περιοχές του Νομού μας. Καστοριά, Δισπηλιό, Άργος, Μεσοποταμία, Διποταμία, Νεστόριο, Μαυροχώρι, Κορησό ,Αμπελόκηπους, Κωσταράζι και Γέρμα. Είχαμε την χαρά επικεφαλής της περιοδείας μας να είναι οι Άδωνις Γεωργιάδης και Νίκος Χαρδαλιάς. Η ανταπόκριση του κόσμου πολλή καλή. Ζητήσαμε από τους συμπολίτες μας να συμμετέχουν μαζικά στις εκλογές της 25ης Ιουνίου για να αναδείξουμε την Ν.Δ ισχυρή και αυτοδύναμη κυβέρνηση με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Σήμερα Κυριακή 18 Ιουνίου Σ Α Σ Π Ε Ρ Ι Μ Ε Ν Ω στο Άργος Ορεστικό στο παλιό Πνευματικό Κέντρο στις 11.30 π.μ. Πραγματοποιώ πολιτική προεκλογική ομιλία στην οποία δεν θα περιοριστώ στα συνηθισμένα που ακούγονται συνήθως σε τέτοιες εκδηλώσεις.

 

 

Back to top button