Ελλάδα

Πήγε να ψηφίσει ο Κουτσούμπας και δεν του έδωσαν το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ! (βίντεο)

Το εκλογικό του δικαίωμα στο 137ο εκλογικό τμήμα του ΤΕΕ Λαμίας (πρώην Μουστάκειο) άσκησε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, λίγο μετά τις 10 π.μ., όπου τον υποδέχθηκαν θερμά μέλη του Κόμματος της περιοχής, μεταξύ των οποίων οι υποψήφιοι βουλευτές του κόμματος στο ν. Φθιώτιδας Κώστας Μπασδέκης Ανδριάνα Μπαφούτσου και Δήμητρα Γεροπούδη.

Σε δήλωσή του ο Δημήτρης Κουτσούμπας, αφού ευχήθηκε καλή δύναμη σε όλους και όλες ανέφερε:

«Σήμερα πρέπει να πάμε να ψηφίσουμε, είναι η μέρα των εκλογών, μέχρι να κλείσουν οι κάλπες απόψε το βράδυ πρέπει όλοι να βρισκόμαστε εκεί, για να κάνουμε το ΚΚΕ πιο ισχυρό, να πάει πολύ πιο ψηλά, γιατί μόνο έτσι θα μπορέσει να υπάρξει λαϊκή, μαχητική αντιπολίτευση 100% και στη Βουλή και στους ερχόμενους λαϊκούς αγώνες. Ευχαριστώ πολύ».

Στο μεταξύ, με χιούμορ και καλοπροαίρετη διάθεση αντιμετώπισε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, το γεγονός ότι στο πακέτο με τα ψηφοδέλτια που του δόθηκαν δεν υπήρχε το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ.

Βγαίνοντας από το παραβάν, ο Δημήτρης Κουτσούμπας ζήτησε ένα ψηφοδέλτιο του Κόμματος και είπε χαμογελώντας «Θα γίνετε viral τώρα. Αν συμβαίνουν αυτά στον ΓΓ,  τι μπορεί να συμβεί στους υπόλοιπους» και με την ίδια χιουμοριστική διάθεση συνέχισε λέγοντας: «Τι να κάνω τώρα, να σας καταγγείλω;!».

902.gr

 

Back to top button