Άργος ΟρεστικόΕκδηλώσειςΚαστοριά

Η Χορωδία της Ορεστίδος θα λάβει μέρος στο 26ο Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ Καρπενησίου

Η Μικτή Πολυφωνική Χορωδία της Ορεστίδος θα συμμετάσχει στο 26ο Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ Καρπενησίου, το οποίο θα λάβει χώρα από τις 1- 4 Ιουλίου 2023.
Συγκεκριμένα η Χορωδία μας θα εμφανιστεί την Δευτέρα 3 Ιουλίου και ώρα 20.00, με το ακόλουθο πρόγραμμα:
Κύριε Ελέησον, από την Δίφωνη Λειτουργία (Μέρος 1 ο ) Γ. Δροσίτη
Αμνός του Θεού, από την Δίφωνη Λειτουργία (Μέρος 2 ο ) Γ. Δροσίτη
Αγνό σαν Χαραυγή T. Arbeau Svello zyg tavoi Hungarian Folk / L. Bardos
Μια πόλη μαγική M. Χατζηδάκης/Hadjidakis
Εβραιοπούλα (Hebrew girl) Folk of Kastoria
Την Χορωδία θα διευθύνει η Μαέστρος Αργυρώ Χαραλάμπους
Στο Πιάνο η Βιβή Παλαπαϊδου
Είναι μία ιδιαίτερη τιμητική συμμετοχή της Χορωδίας μας, σε ένα καταξιωμένο διεθνές Χορωδιακό φεστιβάλ, στο οποίο συμμετείχαν υψηλού επιπέδου Χορωδιακά΄ σχήματα από την Ελλάδα και το εξωτερικό, που δείχνει και το επίπεδο της δικής μας Χορωδίας. Σημειώνουμε ότι η Χορωδία μας συμμετέχει στο πρόγραμμα του Φεστιβάλ την Δευτέρα 3 Ιουλίου, μαζί με αξιόλογα συγκροτήματα του εξωτερικού, με ένα πολύ ποιοτικό πρόγραμμα!
Για τον σκοπό αυτό η Ορεστίδα οργανώνει τριήμερη εκδρομή στο Καρπενήσι από Κυριακή 2 Ιουλίου και επιστροφή την Τρίτη 4 Ιουλίου.
Η Χορωδία μας , πέρα από την εμφάνιση της σε αυτό το καταξιωμένο διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ Antonio Vivaldi, θα έχει την ευκαιρία να περιηγηθεί στον πανέμορφο ορεινό όγκο της περιοχής του Καρπενησίου και να επισκεφθεί εκκλησιαστικά μνημεία, όπως το Μοναστήρι της Παναγίας της Προυσιώτισας, αλλά και γραφικά χωριά της περιοχής.

 

Back to top button