ΑθλητικάΚαστοριά

Η αναμνηστική κούπα της Καστοριάς στα χέρια του Ανέστη Αφεντουλίδη

Η αναμνηστική κούπα της Καστοριάς, που ποτέ δεν σταμάτησε να αναζητεί τους παίκτες της πρωταθλήτριας ομάδας του 1973-1974, συνάντησε έναν από τους μεγαλύτερους παίκτες, όχι μόνο της Καστοριάς, αλλά και του Ελληνικού Ποδοσφαίρου, που δόξασε τα χρώματα της ομάδας μας, κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Τον τεράστιο Ανέστη Αφεντουλίδη.
Ότι και να πει κανείς για τον Ανέστη Αφεντουλίδη, θα είναι πολύ λίγο, μπροστά στην μεγάλη του αξία, που είναι αδιαμφισβήτητη και το μεγαλείο του μοναδικό. Υπηρέτησε τα χρώματα της ομάδας μας, όχι μόνο σαν ποδοσφαιριστής, αλλά και σαν προπονητής.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε, τον αγνό φίλαθλο της Καστοριάς, Στράτο Μορφίδη, που έχει αναλάβει αγνά και Καστοριανά, να βοηθήσει την ομάδα μας, με βάση την απόφαση, που έχει πάρει, εδώ και καιρό, για την διανομή της κούπας της Καστοριάς, σε όλους τους δικαιούχους ποδοσφαιριστές. Εκείνους, της πρώτης ομάδας της συγχώνευσης του 1963-1964, τους πρωταθλητές του 1973-1974 και τους κυπελλούχους.
Ιδιαίτερα, όμως θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον γιο του Ανέστη, τον Δημήτρη, που τίμησε κι αυτός τα χρώματα της ομάδας μας, για την ευγένεια της ψυχής του και την καλοσύνη του, να παραδοθεί η κούπα της Καστοριάς, στα χέρια του πατέρα του και να βγει αυτή η μοναδική αναμνηστική φωτογραφία.
Kastoria FC the official

Back to top button