Καστοριάτελευταίες ειδήσειςφωτορεπορτάζ

Επιστροφή από την Ικαρία: Η Μύκονος και η Σύρος από το καράβι (φωτογραφίες – βίντεο)

Ένα ποτάμι νεαρών έβγαινε από το καράβι και ένα άλλο ποτάμι έμπαινε μέσα. Μία ωραία εικόνα την οποία χάρηκα. Ζήλεψα…

Κλείνω σήμερα το αφιέρωμα στην πρόσφατη επίσκεψη με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αθανάσιος Χριστόπουλος στην Ικαρία. Τα βίντεο και φωτογραφίες είναι από το καράβι και την προσέγγιση στην Μύκονο και στην Σύρο. Ένα ποτάμι νεαρών έβγαινε από το καράβι και ένα άλλο ποτάμι έμπαινε μέσα. Μία ωραία εικόνα την οποία χάρηκα. Ζήλεψα και σκεφτόμουνα τι ωραία θα ήταν να είχαμε μία τέτοια μαζική είσοδο και έξοδο από το νομό μας και από την πόλη μας.
Θα μου πείτε όνειρα. Ε ναι όνειρα. Δεν είμαι ειδικός να μιλήσω για την επιτυχία της Μυκόνου καλύτερα είναι να μιλήσουν κάποιοι οι οποίοι έχουν πάει πάρα πολλές φορές ο ίδιος την είδα μόνο από το λιμάνι.
Μου έκανε μεγάλη εντύπωση ότι ένα ξηρό βουνό χωρίς δέντρα και παρόλα αυτά τόσο διάσημο.
Έρχομαι λοιπόν στο ζητούμενο που είναι για μένα ο τρόπος με τον οποίον διαφημίζεται κάποιος τόπος έμμεσα. Αν κατορθώσουμε να φέρουμε ένα πρόσωπο γνωστό στο νομό Καστοριάς Και αρχίζουν να ποστάρουν όλες ιστοσελίδες την δραστηριότητά του, αυτή η έμμεση τζάμπα διαφήμιση για μένα είναι η καλύτερη.
Είμαι σίγουρος ότι κάποιοι που πάνε αυτό το διάστημα στη Μύκονο αν τυχόν δουν π.χ.και από μακριά το Τζορτζ Κλούνεϊ θα έχουνε να το λένε και ίσως θα χαλαλίσουν τα έξοδα που έκαναν. Αυτό δείχνει λοιπόν ότι όλοι έχουν λίγο πολύ ανάγκη από την συνύπαρξη με γνωστά πρόσωπα.
Θυμάμαι όταν πριν λίγα χρόνια είχε έρθει ο Ρονάλντο στο Costa Navarino, όλα τα γνωστά sites τα οποία έμπαινα μα όλα είχαν κάποια δραστηριότητα του.
Εάν λοιπόν θέλουμε και εμείς να γίνομαι αξιόλογος τόπος επισκέψεις θα πρέπει να δούμε αυτό τον τομέα .Πως θα προσελκύσουμε τουρίστες υψηλής αναγνωρισιμότητας.
Βέβαια δεν υπάρχει θέμα σύγκρισης μεταξύ των νησιών και τις δικές μας πόλης μην παρεξηγηθώ απλά θέλω να τονίσω την ανάγκη κάποιοι να έχουν κατά νου να βοηθούν να έλθουν τέτοια πρόσωπα με τα οποία θα γίνεται έμμεσα η ανάλογη διαφήμιση.
Θα μου πείτε ζητάω πολλά! Ε… καλοκαίρι είναι…
Βασίλης Κωνσταντίνου


 

 

 

Back to top button