ΚαστοριάΦλώρινα

Ολ. Τελιγιορίδου: Η ΝΔ κατήργησε το Φορέα Διαχείρισης στην Καστοριά επειδή τον ίδρυσε ο ΣΥΡΙΖΑ καί τώρα καμαρώνει γιατί λέει πως θα δημιουργήσει παράρτημα στην Καστοριά!

Η ΝΔ κατήργησε το Φορέα Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών Δυτικής Μακεδονίας με έδρα την Καστοριά, επειδή τον ίδρυσε ο ΣΥΡΙΖΑ και τον μετέφερε στον Άγιο Γερμανό Φλώρινας στη Μονάδα Διαχείρισης του Εθνικού Πάρκου Πρεσπών & Προστατευόμενων Περιοχών Δυτ. Μακεδονίας.
Ήδη σε πρώτη φάση επί ΣΥΡΙΖΑ εργάζονταν στο φορέα με έδρα την Καστοριά 5 εργαζόμενοι και ο προγραμματισμός αφορούσε πολλαπλάσιο προσωπικό. Επίσης Πρόεδρος και μέλη του ΔΣ (αμισθί) ήταν κυρίως Καστοριανοί.
Τέσσερα χρόνια μετά, η ΝΔ καμαρώνει γιατί λέει πως θα δημιουργήσει παράρτημα στην Καστοριά, με μελλοντικά 2 εργαζόμενους, της Μονάδας Διαχείρισης του Εθνικού Πάρκου Πρεσπών & Προστατευόμενων Περιοχών Δυτ. Μακεδονίας που έχει έδρα τον Άγιο Γερμανό.
Ντρέπεται και η ντροπή.
Ολυμπία Τελιγιορίδου

Στην Καστοριά θα δημιουργηθεί παράρτημα της Μονάδας Διαχείρισης του Εθνικού Πάρκου Πρεσπών & Προστατευόμενων Περιοχών Δυτ. Μακεδονίας (φωτο)

Η ίδρυση παραρτήματος του Φορέα Διαχείρισης στην Καστοριά το θέμα συνάντησης του δημάρχου

 

Back to top button