Καστοριά

Κατόπιν συμφωνίας…. (του Δημήτρη Ιατρίδη)

Οι εκλογές τελείωσαν κι ας καρτερούμε κι άλλες… Αυτό είναι το μότο των ημερών που διανύουμε, καθότι το έτος είναι εκλογικό και η μία εκλογική αναμέτρηση διαδέχεται την άλλη. ‘Οπως ο δρόμος ταχύτητας μετ’ εμποδίων στους αγώνες στίβου.

Οι εκλογές που έφυγαν ήταν βουλευτικές και άφησαν μια γλυκόπικρη γεύση εδώ στην Καστοριά, στους οπαδούς της κυβερνητικής παράταξης. Χαρά από την μια γιατί το κόμμα τους σχημάτισε κυβέρνηση και μάλιστα αυτοδύναμη. Και απογοήτευση από την άλλη γιατί δεν έγινε υπουργός – ή έστω υφυπουργός – η μοναδική εκπρόσωπος του νομού στο Κοινοβούλιο!

Τώρα, όμως, κοιτάμε μπροστά και αυτό που βλέπουμε να έρχεται κατά πάνω μας, είναι οι Δημοτικές και Περιφερειακές Εκλογές. Με την ίδια ταχύτητα που έτρεχε το τραίνο, λίγο πριν από τα Τέμπη….

Βλέπετε ότι τα ατυχήματα με τις εκλογές, έχουν γίνει πλέον του… συρμού, όπως άλλωστε και με τα τραίνα… Γιατί πάντα θα υπάρχει ένας «χειροκίνητος» σταθμάρχης, που θα προκαλεί εκτροχιασμούς! ΄Όπως άλλωστε κι ένας υποψήφιος περιφερειάρχης ή δήμαρχος.

Η διαφορά είναι στο…

Η συνέχεια στο kastorianiestia.gr

 

 

 

 

 

Back to top button