Καστοριά

Συγχαρητήριο μήνυμα Δέσποινας Κοζατσάνη για τα αποτελέσματα των πανελληνίων εξετάσεων

Με αφορμή την  ανακοίνωση των βάσεων για την εισαγωγή  των υποψηφίων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, η Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Δέσποινα Κοζατσάνη, δήλωσε:

«Συγχαίρω θερμά όλους τους νέους και νέες της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς που κατάφεραν να εισαχθούν στα τριτοβάθμια εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας.

Η επιτυχία τους αυτή συνιστά επιβράβευση της πολύχρονης προσπάθειάς τους για την κατάκτηση της γνώσης. Στο ταξίδι τους αυτό, συνέβαλλαν αναμφίβολα σε σημαντικό βαθμό τόσο οι εκπαιδευτικοί, που με ευσυνειδησία καθοδήγησαν τη μελέτη τους, όσο και οι γονείς και οι οικογένειές τους που στάθηκαν αρωγοί στο πλευρό τους.

Σε όσους δεν κατάφεραν επιτύχουν, να έχουν κατά νου, ότι υπάρχουν και άλλες επιλογές στη ζωή τους,  τις οποίες ελπίζω να αξιοποιήσουν με  σύνεση.

Όποιο δρόμο και αν επιλέξουν οι νέοι και οι νέες της Π.Ε. Καστοριάς να ακολουθήσουν,  εύχομαι να είναι γεμάτος με εμπειρίες που θα βοηθήσουν στην προσωπική τους εξέλιξη και στη διαμόρφωση μιας ισχυρής επαγγελματικής ταυτότητας, εφόδια απαραίτητα ώστε να ανταποκριθούν με επιτυχία στις προκλήσεις που θα παρουσιαστούν μπροστά τους.

Καλή συνέχεια σε όλους και σε όλες με τις θερμότερες ευχές για μια επιτυχημένη σταδιοδρομία. Καλό ξεκίνημα!!

Back to top button