Καστοριά

Δήλωση υποψηφιότητας Ναούμ Μπούση

Φίλες και φίλοι
Κατά αρχήν θέλω να ευχαριστήσω όλους τους υποψήφιους δημάρχους του Δήμου Καστοριάς που σέβομαι και εκτιμώ, που μου έκαναν την τιμή να μου προτείνουν να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο τους .
Αποφάσισα όμως να αποδεχθώ την πρόταση του Δημάρχου ΙΩΑΝΝΗ ΚΟΡΕΝΤΣΙΔΗ και να μετάσχω στο ψηφοδέλτιο της Δημοτικής Παράταξης, ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ, στις επικείμενες δημοτικές εκλογές, διεκδικώντας το τιμητικό αξίωμα του δημοτικού συμβούλου μέσω της ψήφου των συμπολιτών μου.
Η απόφασή μου αυτή προήλθε μετά από ώριμη σκέψη και συζητήσεις με ανθρώπους που ασχολούνται χρόνια με την τοπική αυτοδιοίκηση, αλλά και ανθρώπους που καθημερινά ζουν και εργάζονται στο δήμο μας.
Ως δημότης, ως ενεργός πολίτης, ως άνθρωπος με άποψη και γνώμη, με έχει κουράσει αφάνταστα ο ανεύθυνος, ο φθηνός σχολιασμός, τον οποίο όλοι μας εκφράζουμε είτε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είτε στις καθημερινές μας συναναστροφές.
Με κούρασε η άσκηση εύκολης κριτικής, χωρίς να έχουμε καμία απολύτως ευθύνη. Είθισται η άποψή μας να είναι ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ. Διαμαρτυρόμαστε για όλα, για αυτά που έχουμε και για αυτά που δεν έχουμε.
Αυτό λοιπόν ήταν το κίνητρό μου να ασχοληθώ με τα κοινά, να αναλάβω ουσιαστική δράση παίρνοντας πρωτοβουλίες και παραθέτοντας ουσιαστικές προτάσεις.
Από μικρός ως αθλητής κωπηλασίας έμαθα να αγωνίζομαι σκληρά με πειθαρχία, επιμονή, προγραμματισμό και να διεκδικώ αυτό που μοιάζει ακατόρθωτο, πάντα με αίσθημα δικαιοσύνης. Αυτό συνεχίζω να κάνω πάντα στην ζωή μου. Εξάλλου η φράση που με αντιπροσωπεύει απόλυτα είναι ¨ΦΤΑΣΕ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ¨ όπως λέει ο ποιητής.
Έτσι λοιπόν ως πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Μαυροχωρίου από το 2015 κατάφερα με συλλογική δουλειά και συνεργασία ανθρώπων, το σωματείο μας να πρωταγωνιστεί ανάμεσα στις μεγάλες δυνάμεις της Ελληνικής κωπηλασίας. Δημιουργήσαμε πρότυπες εγκαταστάσεις και προμηθευτήκαμε καινούργιο και σύγχρονο εξοπλισμό. Συμβάλουμε στην προώθηση του τουρισμού και καταθέτουμε συνεχώς προτάσεις για την δημιουργία πρότυπων υποδομών με σκοπό την προώθηση του αθλητικού και εναλλακτικού τουρισμού. Συμβάλλουμε συνεχώς με ενέργειες ως προς την εξυγίανση της λίμνης και της διαχείρισης των καλαμώνων με όποια μέσα διαθέτουμε και με εθελοντικές πρωτοβουλίες.
Είμαι λάτρης της προσφοράς και της βελτίωσης της ποιότητας ζωής όλων μας.
Δεν είμαι πολιτικός, αλλά ένας απλός συνδημότης που λατρεύει τον τόπο του και θέλει να συμβάλλει στην διευθέτηση βασικών πρακτικών ζητημάτων που θα δώσουν ανάσα στην καθημερινότητα των πολιτών του Δήμου Καστοριάς και όλων τον τοπικών κοινοτήτων .
Θέλω, οραματίζομαι, πιστεύω ότι μπορώ να είμαι χρήσιμος, αποδοτικός και αποτελεσματικός.
Είμαι αποφασισμένος να αγωνιστώ μακριά από προσωπικές φιλοδοξίες και στρατηγικές και να αναλάβω την ευθύνη να βελτιώσουμε την Καστοριά και τα χωριά μας.
Ήρθε η ώρα τα οράματά μας να γίνουν πράξεις.
Δώστε μου την ευκαιρία να αποδείξω εμπράκτως αυτό που ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΘΕΛΩ.
Με αυτές τις σύντομες σκέψεις μου, σας ζητώ λοιπόν να με στηρίξετε.
Σας ευχαριστώ!

«ώρα για δουλειά – συνεχίζουμε»: 31 ακόμη υποψήφιοι με τον Γιάννη Κορεντσίδη

 

 

Back to top button