Καστοριά

Μήνυμα υποψηφίου Δημάρχου Καστοριάς Τρύφωνα Πολυγιάννη για τους επιτυχόντες στις Πανελλήνιες Εξετάσεις 

Στον στίβο της ζωής το πρώτο αγώνισμα που καλείται κάποιος να ανταπεξέλθει είναι αυτό των Πανελληνίων Εξετάσεων. Η επιτυχία σ’ αυτή τη δοκιμασία είναι επιστέγασμα των αδιάκοπων προσπαθειών  ενός νέου ανθρώπου που έχει επενδύσει όνειρα και κόπους σ’ αυτή τη στόχευση, η πραγμάτωση της οποίας πραγματικά είναι επίπονη και αγχωτική.

Θερμά συγχαρητήρια σ’ όλες και όλους τους αγωνιστές των  Πανελληνίων Εξετάσεων, σε όλους τους αγωνιστές  της ζωής, που η ενασχόλησή τους με αυτή την δύσκολη διαδικασία, εκτός από τη επιτυχία, τους έμαθε ότι για την επίτευξη οποιουδήποτε στόχου χρειάζεται οργάνωση, δουλειά και προσήλωση.

Για όσους δεν τα κατάφεραν υπάρχει και η άλλη φορά, εξάλλου όλοι οι αγώνες δεν έχουν πάντα επιτυχίες. Θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες, αρκεί να πιστέψουν στον εαυτό τους, να μείνουν προσηλωμένοι στον στόχο τους και σίγουρα κι αυτοί θα ανταμειφθούν.

Για όλα χρειάζεται υπομονή και επιμονή.

Θερμά συγχαρητήρια στους επιτυχόντες, αλλά και στις οικογένειές τους και στους δασκάλους τους, οι οποίοι, σύμφωνα με τον ρόλο τους ο καθένας, στάθηκαν αρωγοί στο πλευρό τους.

Τους εύχομαι ολόψυχα να απολαύσουν το νέο ”ταξίδι”  της ζωής τους..

 Τρύφωνας Πολυγιάννης

Υποψήφιος Δήμαρχος Καστοριάς

 

 

Back to top button