Καστοριά

Δήλωση υποψηφιότητας Ιωσήφ Νώτη (φωτο)

Φίλες και φίλοι,
Το κίνητρο μου είναι ένα, η επιθυμία να προσφέρω στον τόπο μου και να συμβάλλω με όλες τις δυνάμεις μου για το κοινό καλό.
Και αυτό το έχω αποδείξει με την πολύχρονη ενασχόλησή μου με τα κοινά στους τομείς της εστίασης, του τουρισμού αλλά και μέσα από συλλόγους.
Η αγάπη για την πόλη μου, για όλα τα χωριά της Π.Ε. Καστοριάς και για όλους τους σκληρά αγωνιζόμενους πολίτες αυτού του τόπου, είναι ένας από τους λόγους που αποφάσισα να συνταχθώ με τον Γιώργο Κασαπίδη. Με τον Γιώργο Κασαπίδη που, επί σειρά δεκαετιών, δίνει την ψυχή του για τον τόπο με αξιοπρέπεια, εντιμότητα, με μετρήσιμα και ορατά αποτελέσματα οδηγώντας σταθερά την Περιφέρειά μας σε ένα καλύτερο αναπτυξιακό περιβάλλον που έχει ανάγκη και αξίζει η Δ. Μακεδονία.
Σε αυτή την καίρια χρονική περίοδο για την Δ. Μακεδονία είναι ανάγκη να επουλώσουμε πληγές και όχι να ανοίξουμε άλλες. Ο τυχοδιωκτισμός δεν αξίζει στην Δ. Μακεδονία και δεν πρέπει να βρει πρόσφορο έδαφος.
Είναι επιτακτική ανάγκη να μην ανακοπεί η αναπτυξιακή πορεία που έχει χαραχθεί, αυτός είναι ένας ακόμη λόγος που έμπρακτα πλέον, θα αγωνιστώ στο πλευρό του Γιώργου Κασαπίδη, θα είμαι πάντα δίπλα στον πολιτικό που εμπιστεύομαι και έχει αποδείξει ότι μπορεί να πάει την Δ. Μακεδονία μπροστά για γίνει τόπος προόδου για όλους τους απλούς πολίτες και όχι για λίγους επιτηδείους προνομιούχους.
Ευχαριστώ τον Περιφερειάρχη για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου.
Την εμπιστοσύνη αυτή θα την τιμήσω!
Ευχαριστώ τις φίλες, τους φίλους και οικείους μου για την παρότρυνση να μπω σε αυτόν τον όμορφο αγώνα.
Ζητώ την στήριξη σας,
ζητώ να μου δώσετε τη δύναμη να αγωνιστώ για το κοινό καλό, για όλους τους πολίτες που αγωνιούν για το παρόν και το μέλλον του όμορφου τόπου μας.
Ιωσήφ Νώτης

Back to top button