Ελλάδα

Τέλος τα δελτία ειδήσεων από την ΕΡΤ3

Αντιδράσεις στους δημοσιογράφους και τους εργαζόμενους της ΕΡΤ3 προκαλεί η απόφαση της διοίκησης της ΕΡΤ να κόψει τα δελτία ειδήσεων και πλέον αυτά να μεταδίδονται μόνο από το ERTNews, όπως αντίστοιχα και τα δελτία της ΕΡΤ1.

Αυτό θα συμβεί από την ερχόμενη εβδομάδα και μάλιστα από το πρόγραμμα που έχει κυκλοφορήσει απουσιάζουν τα δελτία ειδήσεων και παραμένει μόνο η ενημερωτική εκπομπή «Περίμετρος» στις 13.00 και η αθλητική «Ο κόσμος των σπορ» στις 16.00.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στο πρόγραμμα του ΕΡΤΝews θα ενταχθούν και κάποια περιφερειακά δελτία ειδήσεων, χωρίς όμως να δίνονται περισσότερες λεπτομέρειες.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως θα εκδοθεί ανακοίνωση από την Ένωση Συντακτών Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜΘ) και θα ακολουθήσει συνέλευση των εργαζομένων και κινητοποιήσεις.

Την είδηση στηλίτευσε με ανάρτησή του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Α΄ Θεσσαλονίκης και επί σειρά ετών δημοσιογράφος στην ΕΡΤ3, Χρήστος Γιαννούλης.

«Οι άριστοι της ΝΔ και οι συνοδοιπόροι της συμφοράς με την ψευδαίσθηση σοφίας και εμπειρίας: Οι επαγγελματίες διευθυντές και οι σοφοί ορντινάτσες: Παρέλαβαν κανάλι που χτίστηκε το 1988 και παραδίδουν γραφειάκι το 2023. ΑΞΙΟΙ», έγραψε χαρακτηριστικά.

voria.gr

Back to top button