ΑθλητικάΚαστοριά

Ξεκίνησε την προετοιμασία ο ΓΠΟ Καστοριάς

Υπό την επίβλεψη του Κύριλλου Καλλιμάνη ξεκίνησε την προετοιμασία του ο ΓΠΟ Καστοριάς, ο οποίος θα συμμετέχει για 5η συνεχή χρονιά στο πρωτάθλημα  της Α’ Εθνικής Κατηγορίας.

Ωστόσο, το νέο πρωτάθλημα θα είναι ιδιαίτερα δύσκολο, καθώς για πρώτη φορά θα διεξαχθεί σε έναν ενιαίο όμιλο των 14 ομάδων, με την συμμετοχή εκτός του επί σειρά ετών πρωταθλητή ΠΑΟΚ, της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού.

Συγκεκριμένα θα συμμετέχουν οι : 

ΑΕ Λάρισα,

ΑΕΚ

Ελπίδες Καρδίτσας

ΑΟ ΡΕΑ (Ρεθυμνιακή Ένωση)

ΑΟ Τρίκαλα

Αστέρας Τρίπολης

Βόλος 2004

Καστοριά

Ολυμπιάδα Υμηττού

ΟΦΗ

Παναθηναϊκός

ΠΑΟΚ

Σειρήνες Γρεβενών.

Στις ομάδες αυτές ήταν και ο Εργοτέλης, ο οποίος όμως τελικά αποσύρθηκε από το πρωτάθλημα και παραμένει άγνωστο ποια ομάδα και αν θα αντικατασταθεί, προκειμένου το πρωτάθλημα να διεξαχθεί με 14 ομάδες ή με 13, κάτι που θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες.

Σύμφωνα με την προκήρυξη Πρωταθλήτρια θα είναι η ομάδα που θα καταλάβει την 1η θέση της βαθμολογίας μετά το πέρας των 26 αγωνιστικών, ενώ θα υποβιβαστούν οι πέντε τελευταίες ομάδες.

Η έναρξη του πρωταθλήματος ορίστηκε για την Κυριακή 1 Οκτωβρίου.

Κατά την διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου η ομάδα της Καστοριάς ενισχύθηκε με τις προσθήκες αξιόλογων αθλητριών οι οποίες αναμένεται να βοηθήσουν σημαντικά, προκειμένου η ομάδα να πετύχει τον στόχο της, που δεν είναι άλλος από την παραμονή στην κατηγορία.

Ταυτόχρονα, ξεκίνησαν οι εγγραφές για την ακαδημία της ομάδας. Θα πραγματοποιηθούν δύο τμήματα:

– Αθλήτριες άνω των 12 θα συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής υπό την επίβλεψη της προπονήτριας Τέσυ Γκίτσιου. Το παρόν τμήμα θα ξεκινήσει τις προπονήσεις αρχές Σεπτεμβρίου.

– Αθλήτριες κάτω των 12 υπό την επίβλεψη της προπονήτριας Νικολέτα Τζιάρα.

Για περισσότερες πληροφορίες 6949448689

Back to top button