Άργος ΟρεστικόΚαστοριά

Το πρόγραμμα του συνδυασμού “Προτεραιότητα στον πολίτη” και οι 3 δεσμεύσεις του Πάνου Κεπαπτσόγλου

Προτεραιότητα στον πολίτη: Οι δεσμεύσεις και οι δράσεις μας
με σταθερό βήμα προς το μέλλον

Έχοντας πάντα ως προτεραιότητα τις ανάγκες των συνδημοτών μας, σας παρουσιάζουμε το πρόγραμμά μας. Τον πυρήνα των στόχων και των δεσμεύσεών μας για την επόμενη θητεία, με οδηγό τη σταθερότητα και τη συνέπεια, την ακεραιότητα και τη διαφάνεια.

Μέχρι σήμερα, έχουμε αποδείξει ότι αναλαμβάνουμε την ευθύνη για κάθε μας βήμα, πιστεύοντας στην ουσία και όχι στις υπερβολές. Για άλλη μια φορά, δεν υποσχόμαστε χωρίς όριο, αλλά θέτουμε ρεαλιστικούς στόχους που μεταφράζονται σε πράξεις.

Στην καρδιά, λοιπόν, της πολιτικής μας για τον δήμο, έχουμε τρεις βασικές δεσμεύσεις που αποτελούν και το όραμά μας για το μέλλον. Την απόλυτη ενεργειακή αυτονομία του, τη μείωση των δημοτικών τελών έως και 60% και τη δημιουργία υποδομών ενίσχυσης του τουρισμού.

Ταυτόχρονα, το πρόγραμμα εστιάζει σε δέκα βασικές κατηγορίες (διοίκηση και οικονομία, καθημερινότητα, νέα γενιά, κοινωνική πολιτική, πρωτογενής τομέας, επιχειρηματικότητα, τουρισμός, πολιτισμός, αθλητισμός και θεσμικά), στις οποίες περιγράφουμε τι έχουμε πετύχει, αλλά και τι σχεδιάζουμε, αποδεικνύοντας ότι επενδύουμε στην ορατή πρόοδο με σαφείς προτεραιότητες.

Επιπλέον, δίνουμε σήμερα στη δημοσιότητα την ιστοσελίδα του συνδυασμού proteraiotita.gr  ώστε όλοι οι δημότες να έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν την ομάδα μας και να γίνουν κοινωνοί του προγράμματός μας.

Σε κάθε βήμα μας, σε κάθε απόφασή μας, ενσωματώνουμε την αντίληψη πως ο δήμος είναι ένας ζωντανός οργανισμός που αναπτύσσεται συνεχώς. Κατανοούμε τις ανάγκες των δημοτών, ανταποκρινόμαστε στις προκλήσεις της εποχής και χαράσσουμε πολιτικές που θα καταστήσουν τον δήμο μας ακόμη καλύτερο.

Γιατί εμείς, στην «Προτεραιότητα στον πολίτη», δημιουργούμε το μέλλον, σήμερα.

 

Back to top button